yeşil sir ağda kullananlar yardım edebilirmi ? bikini bölgemi kesicem artık

mnb1995

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
19
0
36
İzmir
merhaba 16 yaşındayım bu 2 sene falan epilatör ve eldivenle aldım hiç jilet vurmadım kalın değiller tüycüklerim :)

ama ikiside çok zaman alıyo ve çok batık ve sivilce olduyodu en nadide parçaamm :-/

arkadaş sir makinası ve yeşil sir almış kullanmış beğenmöiş bende alayım dedim
ama o kadar beceriksizim kiii :-/ tüyleri tam almıyo hemen donmasın diye kalın sürüyorum ama snyede donuyo parçalanıyo birde bekleynce hemen donan bi madde biliyosunuz makinenin içinde bile hemen bırakınca donuyo tam ısısını bilemiyorum yanıyorumm resmeenn

tecrübeleri birileri yardım etsin lütfeeennnn ağlıcam artık istenmedikleri halde yüzsüzce çıkan tüylerdeeennnn :-/:84::84::84::84::84::84:

canım ağdadın kalitesiz olmasından kırılma nedeni ısıya gelince makineye son dereceye getir iyici su gibi erisin sonra 70 dereceye getir 5 dk falan beklekoyu şerbet kıvamında olacak yanmamak için sürmeden önce 1 -2 üfle olmazsa çokda kalın sürme ne çok ince süreceksin ne çok kalın küçük küçük bölgeler haline yap tek seferde baya yapacam diye uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…