yeşil, sarı veya kanlı vaginal akıntı - yumurtalık ağrısı - hemoatokolpos

odette8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
117
3
46
İzmir
sevgili arkadaşlar sürekli yumurtalıklarımda kütle gibi baskılı bir ağrı hissediyorum bir iki yıldır, ayrıca dönemsel olarak kanlı vajinal akıntıda vardı beraberinde.

son 2 aydır ise yumurtalık ağrılarımın yanında kanlı akıntı bitti yeşil veya sarı akıntıya döndü. hergün devam eden bu akıntı ve ağrılarımdan yaşayan ve bilgilenen varsa banada yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım ?

ayrıca 8 yıl kadar önce hematokolpos ameliyatı geçirdim bununla ilgisi olabilirmi ? hematokolpos ameliyatı geçirenler varsa onlarda bilgi verebilirmi bana lütfen. çok teşekkür ederim

tam olarak ameliyatınlamı alakalı bilmiorum ama bende de kasık ağrısı ve sarımsı akıntı vardı ve aşırı çoktu. ben dr ye gittim iltihap var dedi ve iğne verdi ayrıyetten
şimdide fitil kullanıorum ve rahatladığımı hissetim. akıntım normalae döndü
inşallah sizdede kötü birşey yoktur. bence hemen bi doktorunuza görünün.

yarın sabah jinekologa gidiyorum bakalım neymiş sorun gelince yazarım bendee =( ve ilk kez bi jinekologa gidicem çok korkuyorum =(

evet arkadaşlar geldim jinekologtan. allaha şükür bir problem yok.
sadece bol bol enfeksiyon kapmışsın dedi =))
antibiyotik ve fitil verdi arkadaşlar herkese geçmiş olsun.

Ben diycektim enfeksiyon olmuşsunuzdur diye siz yazmışsınız, geçmiş olsun

evet arkadaşlar geldim jinekologtan. allaha şükür bir problem yok.
sadece bol bol enfeksiyon kapmışsın dedi =))
antibiyotik ve fitil verdi arkadaşlar herkese geçmiş olsun.

evet aynı benim ki gibi çıkmış canım geçmiş olsun bu arada en kısa zamanda düzelir inş.

merhaba canım ya bende sarımsı afedersin ama böyle sümüksü bi kıvamda sarı akıntı ve kaşıntı vardı bende doktora gittin idrar tahlili yaptı çok az bi iltihap var dedi antibiyotik verdi ve akıntının normal her kadında olduğunu vajinanın kendi içini bu şekilde akıntıyla temizlediğini söyledi acaba sendekide bu tarz bişeymiydi bu arada ben bekarım

her kadında olurmuş evet annemde korkulcak birşey olmadığını söyledi antibiyotikle rahatlıkla iyileşirmiş. sorunumuzda aynı evet =) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…