• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeşil saçlar

besteugr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
18
0
36
İstanbul
birşey sormak istiyorum bizim burada bir kuaför var saçımı komple oryalle açtılar sonra üstünü mor yaptılar 2 gün sonra bembeyaz oldu ben tekrar saçımı farklı yani eski kuaförüme giderek koyu kestene yaptım ve yıkadık biraz açıldı ve papatyayla açılmış gibi oldu ama geçen bir arkadaşım sokakta beni gördü ve dediki ne yaptın saçına yeşil gibi olmuş falan dedi bügünde aynı kuaförü gördüm yani saçımı mor yapıp içine den kuaförü gördüm oda aa saçlarını boyatmışsın falan dedi bende dedimki evet eme geçen arkadaşım böyle böyle dedi dedim onlarda evet olur dediler yeşil olur ve zaten olmuş dediler herkes fark edemez falanda dediler. ama kardeşim annem falan yeşil olmadığını söylüyorlar ne yapacağımı bilemedim.

birşey sormak istiyorum bizim burada bir kuaför var saçımı komple oryalle açtılar sonra üstünü mor yaptılar 2 gün sonra bembeyaz oldu ben tekrar saçımı farklı yani eski kuaförüme giderek koyu kestene yaptım ve yıkadık biraz açıldı ve papatyayla açılmış gibi oldu ama geçen bir arkadaşım sokakta beni gördü ve dediki ne yaptın saçına yeşil gibi olmuş falan dedi bügünde aynı kuaförü gördüm yani saçımı mor yapıp içine den kuaförü gördüm oda aa saçlarını boyatmışsın falan dedi bende dedimki evet eme geçen arkadaşım böyle böyle dedi dedim onlarda evet olur dediler yeşil olur ve zaten olmuş dediler herkes fark edemez falanda dediler. ama kardeşim annem falan yeşil olmadığını söylüyorlar ne yapacağımı bilemedim.

canim sacindaki yesilli almak icin icinde kizil pigmentler olan boyalarla calisman gerek. yesili ancak kizil pigmentler örter.sakin küllü sade renkler tercih etme, cikolata rengi falan olabilir cikola renginin icinde kizil pigmentler var cünkü.

yesillik nezaman belli olur biliyormusun, güneste özellikle. günisiginda. yarinki günesi iyi degerlendir derim. yesil sac cok ince, bazen yok gibi durur bir isik vuru, tam $airlar yesil yesil...ben ce iyice emin ol yesillik varmi yokmu :s

benim de basima gelmisti, ben dolasamdim öyle.birisi görmese öbürü cakmisti yesil rengi.. :/ ben kizil yapmistim yesili örtsün diye, ama tabi böyle raadikal degisiklige gerek yok yesili örtmek icin. dedigim gibi is pigmentlerde bitiyor ;)
ben boyat derim. hele simdi yaz ayindayiz, belli olur bence...

Back