Kontakt Lens Yeşil lens

solotica ya benziyor ama yanılmışta olabilirim :44: hangi marka güzelmiş

kendi gözlerim kahverengi ama çok koyu değil ama çok açıkta değil:)
ben freshlook hareli yeşil aldım ilk koyu durdu hemde harelilerin kendi hareleri yapay duruyo ama haresizde kendi göz harelerin dolduruyo ince boşlukları daha doğal duruyo.beğenmenize sevindim

valla çok beğendim çok yakışmış iyi ki paylaşmışsın, belki ben de bir denerim haresiz freshlook güle güle kullan canım

çok teşekkür ederim canım:))bende belki birilerine fikir olur belki diye paylaştım

walla cnm haresizin bu kadar güzel durduğunu bilmiyordum. bende 3 tane freshlook var . hepsi hareli. bitanede haresiz yeşil alıcam sanırım

ben gri denedim ama bende çok mavi durdu bide ben yeşil daha çok seviyorum..al bizimlede paylaş nasıl olduğunu

işin tuhafı herkeste mavi duran lensler bende yeşil duruyor. turkuaz var mesela bende. nette baktım herkeste değişik bi mavi. bende yeşile yakın oluyor nedense :44: griyi çok merak ediyorum merakımdan alıp deniycem mutlaka . peki memnun muydun sen ? duruşu falan nasıldı ?

vala ben beğenmedim ya çok yapay duruyo bir kere denedim hoşuma gitmedi ev arkadaşımda da gri var mesela çok belli oluyo lens olduğu onun gözleri daha koyu benden koyu mavi duruyo ama hareleri felan dışarı çıkıcak gibi duruyo:))

hmm bak iyice merak ettim şimdi dur bakalım alma zamanı gelince tekrar mı düşünsem acaba :44:

Solotica Hidrocharme Mel :)

Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…