• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yeşil kaka

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
kızlar 66 günlügüz kakası kızımın yeşil ve kötü kokuyor 1 haftadır böyle bana üşütmüşsündür dedikleri için doktora götürmemiştim ama size bir danışayım dedim ateşi yok ıkınması falan da yok internette korkunç şeyler yazıyo tecrübe sahibi anneler beni yalnız bırakmayın ilk bebegim

birde sürekli kusan bir bebek benim kızım doğdugundan beridir böyle kakası sarıykende kusuyordu şimdide kusuyor günde 50 kere havlusunu degiştiriyorum ve bazen de süt degil de su kusuyor bunun nedeni nedir acaba sadece anne sütünden baska bişi vermiyorum lütfen beni bilgilendirin

merhaba benimde bebeğim 4 ay sulu yeşil sümüklü kaka yaptı,günde 7 kez yaptığını biliyorum...çokta ağlıyodu gazlı dönemleriydi ağrısıda olmuştur mutlaka..inek sütü alerjisiymiş meğer..bende emziriyordum,süt ürünlerini kestim her yediğime dikkat ettim böyle anladım,banada bebek üşümüştür sen üşümüşsündür diyorlardı..bir ihtimal yiyip içtiğine dikkat et bi dene derim..
tabi 2 aylıkkende dizanteri olmuştu oda böyle yeşil kaka ve sulu oluyor..
kaka tahlili isteyebilirsin dr undan..

Back