Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Üç günlük bebeğim var Mama veriyorum emziriyorum sütüm bugün geldi ama köpüklüydü mamanın üstüne verdim Ama şöyle kaka yapmış Lütfen yardımcı olun doktora pazartesi gideceğiz
Kızlar Üç günlük bebeğim var Mama veriyorum emziriyorum sütüm bugün geldi ama köpüklüydü mamanın üstüne verdim Ama şöyle kaka yapmış Lütfen yardımcı olun doktora pazartesi gideceğiz
Rengi normal aşağı yukarı 1 hafta kadar bu şekilde yapabilir ama mukus kıvamındaysa takip edin mutlaka zaten 6. Gün de kontrole gidiliyor o zaman gittiğinizde doktora söyleyin bu durumu