Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıyeşil gözün rengini belirginleştirmek için??
sengözlerimebaksanabbenim gözlerim yeşil ama gözbebeklerim büyük olduğu için çok ışık olmadığında yeşilmiş gibi durmuyo belirginleştirmek için rengi ne yapabilirim??kaydirigubbakcemile2
Evet benim de gözlerim yeşil ve uzaktan pek belli olmuyor. Far kullanmayı sevmiyorum. eye liner kullanıyorum ve bazen göz kalemi ama siyah göz kalemi tuhaf duruyor sanki fazla yapay gibi hiç rahat hissedemiyorum kendimi :bbo: önerebileceğiniz gözümü belirginleştirici bir göz kalemi rengi var mı?:uhm: gözlerim açık yeşil değil bu arada.hareli yeşil deniyormuş benimkine lens bakmaya gittiğimizde söylemişlerdi
benim göslerimde yeşil... siyah göz makyajı yaptığımda kedi kibin oluyorum çok ateşli... gri göz makyajı yaptığımda buğulu bir hava veriyor. gözlerime uygun yeşili sürdüğümde sanki kocaman gözleirm varmış gibi oluyor mavi sürdüğümde aydınlık vede renkli duruyor. kahve sürdüğümde daha ağır bir haav veriyor..(v s)zemuszemus
canım bu renkleri kullan derim. ama gözlerinin rengine uygun bir yeşil bulursan çok daha belirgin olacağından eminim. vede yoğun sür kalemleri.gösterip çekme!!!...opuyorumnanaktan