Saç Rengi ve Saç Boyama yeşil göz buğday ten ama hangi renk saç ?

swn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
51
0
86
Eskişehir
Kızlar yaklaşık 7 senedir sarı saçlıyım ve artık bi değişiklik istiyorum. Ama tahmin edersiniz 7 sene oldu biraz zor karar vermek.bi iki fotoğrafımı ekliycem. Sonra silerim. bana yardım ederseniz çok sevinicem.
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
bence kumral yakısabılır karamel tonlarıda yakısır acık karamel guzel olur bence

yüzün çok güzelmiş ne renk boyasan kaldırır gibi duruyor
ama kızıl kahve harika durur
yada tarçınlı kahve

teşekkür ederim. ama dedim ya baya bi kararsızım. başka bi renge geçmek çok zor olucak. sarıdan görünüş olrak da memnunum. ama dedim ya değişiklik istiyorum. en az sarı kadar güzel ve hatta biraz çarpıcı duracak bişi istiyorum.

ben olsam bal tonlarını tercih ederdim harika duruyor sarıdan daha dogal ve havalı bence

yoğun kızıl hoş olur yeşil gözlülere çok yakıştırıyorum ben kızıl saçı

saolun kızlar fikirleriniz için. Bal tonları gene sarıyı andırır..
kumral yada bitter tonlarda bişi mi yapsam diye düşünüyorum.

bu dördünü beğendim. ama seçim yapamıyorum. iyi düşünüp en güzelini seçmek istiyorum. sizce hangisi bana daha iyi gider.

Eklentiler

• $25454_377722906049_119117861049_4220678_7214385_n.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 9.144
  • $kahverengi-sac-3720.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 819
Son düzenleme:
buda diğer iki si

Eklentiler

• $ascascfeda.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 7.195
  • $miranda-kerr-picture-2.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 840
koyu kumral ideal , bana göre bende yeşil gözlü kumralım , her rengi denedim ama en çok bu ton iyi duruyo .

ben de buğday ten ve yeşil gözlüyüm ama biraz esmere yakın tenim. ben şu renge boyattım

:icecream:

çok güzelmiş gerçekten. sende nasıl durdu cnmm. yeşil gözle uyumlu mu? burdaki kız beyaz tenli baya.

bence güzel durdu yeşil gözü ortaya çıkardı ve bu sene moda renklerden biri

cnm ben de yeşil gözlüyüm ve buğday tenliyim:) 2 yıldır falan sarı sac kullanıyordum.ama çok yandıgı icin ve uzatma formulleri kullanıyrm sürekli dipten koyu çıkıyo diye koyulaştırmak istedim voila nın yeni kahve tonlarını 7,0 ve 6,0 tonlarıını karsıtırdım bugün boyadım. yüzüm ortaya çıktı daha hos geldi ama birden koyu olunca alışmak zor geliyo..

cicici nin eklediği fotoyu çok beğendim. ama biraz bakır gibi. aslında tam olarak ne deniyo bu renge bilmiyorum. fotodaki miranda'nın koyu saçı da güzel. valla 1 ay kadar sonra fln boyuycam. iyice karar vermem lazım. 7 seneden sonra birden aynalara küsmek istemiyorum :1no2:

Resimlerinizi göremedim ne yazık ki, ama madem gözleriniz renkli ve buğday tenlisiniz ben açık küllü kumral öneririm...hatta aralarına çok koyu olmayan - bal rengi röfle ile birlikte çok şık duracaktır...
Böylece aniden koyu bir renge dönmediğiniz için gözleriniz zamanla alışacaktır... (bir de pişman olup sarışınlığı özlerseniz bu tonlardan rahatça dönebilirsiniz)

Bende sarışın - açık tenli- ela gözlüyüm bu arada...kendi saçlarımda küllü sarı / üstüne açık altın sarı röfleli :)

Son düzenleme:
benim doğal saçlarım bu renk. miranda nın gözleri mavi ama burda yeşil gözüküyo. benimde maviye yakın bir yeşil gözlerim. Aşkı memnudaki Nilay gibi. burdaki rengi çok sevdim. zaten doğal saçrengimdi dedim ya. insanın kendi saç rengi kendine yakışır heralde :) zaten bi kere boyayıp uzun sene boyamayı düşünmüyorum. yani dip fln yaptırmıycam onun da derdi olmasın. doğala yakın olsun ki dipleri sırıtmasın. kendi saçlarım çıksın biraz sağlıklı boyasız saçlar :) bence bu renk güzel olucak :)

herkese yardımları için teşekkür ederrimmm a.s.

Eklentiler

• $Miranda-Kerr-19213.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 7.340
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…