elii06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 23 2 1 Ankara 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elii06 #1 350 cc damla silikon taktırdım 20 gün oldu yeşil damarlar çıktı göğsümde sizce geçer mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
350 cc damla silikon taktırdım 20 gün oldu yeşil damarlar çıktı göğsümde sizce geçer mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
R rach Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2014 62 5 18 İzmir 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elii06 #2 benim iki aya yakın oluyor o damar görüntüsü duruyor hala, pek rahatsız değilim gerçi. sanırım cilt gerildiği için olan bir şey. vücut alıştıkça geçecektir çok takmayın kafanızı...
benim iki aya yakın oluyor o damar görüntüsü duruyor hala, pek rahatsız değilim gerçi. sanırım cilt gerildiği için olan bir şey. vücut alıştıkça geçecektir çok takmayın kafanızı...
D DavidoffSlim Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 10 0 3 38 Ankara 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elii06 #3 elii06 .!.: 350 cc damla silikon taktırdım 20 gün oldu yeşil damarlar çıktı göğsümde sizce geçer mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Bende de var maalesef ve doktorum gecmeyebilecegini soyledi 390 cc benimde,galiba buyuk protezlerde yasaniyomus bu durum..
elii06 .!.: 350 cc damla silikon taktırdım 20 gün oldu yeşil damarlar çıktı göğsümde sizce geçer mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Bende de var maalesef ve doktorum gecmeyebilecegini soyledi 390 cc benimde,galiba buyuk protezlerde yasaniyomus bu durum..
elii06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 23 2 1 Ankara 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elii06 #4 Teşekkürler kizlarr Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Y yelli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 39 1 1 Diyarbakır 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elii06 #5 DavidoffSlim .!.: Bende de var maalesef ve doktorum gecmeyebilecegini soyledi 390 cc benimde,galiba buyuk protezlerde yasaniyomus bu durum.. Genişletmek için tıkla... Bende solda daha belirgin. Şiştipinde daha çok ortaya çıkıyor. Deri alıştıkça geçicektir. 390 brnimki büyüklüğün den kaynaklı . iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DavidoffSlim .!.: Bende de var maalesef ve doktorum gecmeyebilecegini soyledi 390 cc benimde,galiba buyuk protezlerde yasaniyomus bu durum.. Genişletmek için tıkla... Bende solda daha belirgin. Şiştipinde daha çok ortaya çıkıyor. Deri alıştıkça geçicektir. 390 brnimki büyüklüğün den kaynaklı . iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
narpek Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2014 362 11 38 Ankara 16 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elii06 #6 hayır canım onların protezle alakası yok. ben emzirirken memem büyüdüğündede çıkıyordu yeşil yeşil. şimdi protezliyim şimdide var
hayır canım onların protezle alakası yok. ben emzirirken memem büyüdüğündede çıkıyordu yeşil yeşil. şimdi protezliyim şimdide var