- 7 Eylül 2014
- 70
- 17
- 28
- Konu Sahibi sedefmurat
Arkadaşlar yeşil çay içerek 13 kilo verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediklerime biraz dikkat ettim tatlı ve hamur işini az yedim bol bol su içtim ekmeği kepek veya bayat tükettim ve aç karnına yeşil çay içtim günde 5 bardakTam da yeşil çay içiyordum
başka hiçbir şey yapmadınız mı ?
hımm ben günde 1 kupa içiyorum sadeceYediklerime biraz dikkat ettim tatlı ve hamur işini az yedim bol bol su içtim ekmeği kepek veya bayat tükettim ve aç karnına yeşil çay içtim günde 5 bardak
Canım bende ilk başladığımda içermiyorum fazla geliyordu ilk başta yarım çay kaşığı şeker attım böyle alıştıktan sonra şekeri kestim İnan şuan keyifle içiyorum hatta bir ara yeşil çayı keseyim içmeyin dedin çok zor kestimhımm ben günde 1 kupa içiyorum sadece
onun dışında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama henüz bir gelişme yok 5 bardak bana çok gelir içemem o kadar
Canım bende ilk başladığımda içermiyorum fazla geliyordu ilk başta yarım çay kaşığı şeker attım böyle alıştıktan sonra şekeri kestim İnan şuan keyifle içiyorum hatta bir ara yeşil çayı keseyim içmeyin dedin çok zor kestim
inşallah ben de şekersiz içiyorum benim bir de kahve tüketme alışkanlığım var ondan kurtulabilsem daha iyi olacak belki de ama vazgeçemiyorumİnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz