• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil çayla verdiğim kilolar

Tam da yeşil çay içiyordum:KK50:
başka hiçbir şey yapmadınız mı ?

Yediklerime biraz dikkat ettim tatlı ve hamur işini az yedim bol bol su içtim ekmeği kepek veya bayat tükettim ve aç karnına yeşil çay içtim günde 5 bardak
hımm ben günde 1 kupa içiyorum sadece
onun dışında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama henüz bir gelişme yok 5 bardak bana çok gelir içemem o kadar

5 bardak çok fazla değil mi yahu:S en fazla 4 bardak diyor uzmanlar... Her neyse çok çok tebrik ederim umarım kilonuzu korursunuz (:
Spor yürüyüş vs yaptınız mi?

Spor ve yürüyüş yapmadım hatta kış ayında idim Şubat ta başladım 4ay gibi sürede verdim ağır ağır verdim ama şimdi hala formumu koruyorum

Yaza zayıf olarak girdim 70 kilodan 57 düştüm beğendiğim kıyafeti hemen alabiliyorum bu çok güzel bi duygu

Ya kızlar 48bedene çıkmıştım pisikolojim çok bozuluyordu azimle 42 bedene düştüm ama yinede biraz göbek var oda gitse

Yine yeşil çaya başladım günlük içip göbek içinde bitkisel yağlar alıp kullanacağım bakalım oda gider belki

hımm ben günde 1 kupa içiyorum sadece
onun dışında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama henüz bir gelişme yok 5 bardak bana çok gelir içemem o kadar
Canım bende ilk başladığımda içermiyorum fazla geliyordu ilk başta yarım çay kaşığı şeker attım böyle alıştıktan sonra şekeri kestim İnan şuan keyifle içiyorum hatta bir ara yeşil çayı keseyim içmeyin dedin çok zor kestim

Kışın farklı diyetler uyguladım mesela lahana diyeti karbonatlı su diyeti işe yaramadı En son yeşil çaya başlayınca gitti kilolar

Canım bende ilk başladığımda içermiyorum fazla geliyordu ilk başta yarım çay kaşığı şeker attım böyle alıştıktan sonra şekeri kestim İnan şuan keyifle içiyorum hatta bir ara yeşil çayı keseyim içmeyin dedin çok zor kestim

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz
inşallah ben de şekersiz içiyorum benim bir de kahve tüketme alışkanlığım var ondan kurtulabilsem daha iyi olacak belki de ama vazgeçemiyorum

kızlar bende bu yorumları okuduktan sonra başlamayı düşünüyorum göbek var 65 kiloyum yaşıma göre fazla yardımcı olursanız sevinirim

Back
X