yeşil çay

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
kızlar bu çay adet düzensizliğine, kistlere falan iyi gelir mi? böyle bir tecrübe yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Annem babam su niyetine içiyo yani günde kaç bardak sayamıyorum zayıfladıklarını görmedim ama içtiklerinden beri kilo da almıyolar

Ben hiç içemiyorum yaaa tadı çok kötü geliyor :))

Walla cnm ben de yesil cay aldim ama bunyem zayif hastalanmamak icin tuketeyim diye. ama tansiyonum dusuk icince daha da dusurdu. hopp bi tuzly ayran takviyesi iyi geldi.

Zayiflatma meselesine gelince zaten zayifim kilo almak istiyorum bende bunye icin icerken daha fazla da zayiflamak istemiyorum bilakis bi kac kilo daha almak istiyorum ne yapayim sastim kaldim dogrusu...

zayıflatmaya etkisi olmadığı kesin. ama adetle ilgili sorunlara iyi geldiğini de duymuştum ben

Gerçekten güçlü bir antioksidan ve kesinlikle bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Annem de miyom vardı,ben de mantar vardı yeşil çay iciyorduk ve ictigimiz sure boyunca tum sikayetlerimiz bitmişti. Sivilcelere karşı da çok iyi geliyor özellikle yüzdeki deri altinda olan, uç vermeyen şişlik şeklindeki sivilcelere. Benim 2 haftada kuruttu sivilcelerimi hepsi sönmuştu. Her sabah çay yerine yeşil çay iç 2 bardak ama gunde 3bardagi aşma.

Adet düzensizliğine ada çayı iyi gelir.
Ama günde iki fincandan fazlası ve hamilelikte içmek zararlı.

kızlar bu çay adet düzensizliğine, kistlere falan iyi gelir mi? böyle bir tecrübe yaşayan var mı?
Vücut tan şu artırır. Metabolizma ya hızlandırır aslında kahve de hızlandırırama yeşil çay kahve gibi çarpıntı sinir uykusuzluk yapmaz. Günde 2 bardaktan fazla icilmez. Tansiyon hastaları doktor tavsiyesi olmadan kullanmamalı tansiyona etki eder. Belki metabolizma hızlandırdı ğı için adet düzenine etki ettiği düşünülüyor dur.

Sadece ödem atıcı etkisini biliyorum hi bide devamlı içince metabolizmayi hizlandiriyormus kiste fayda edermi hiç duymadım onun için soğan suyu iyi cnm

İçmek istiyorum ben de ama tadı kına gibi yahu.
Öğüre öğüre de içilmiyor ki.

Limonlu denemelisin bende sevmezdim limonlu içebiliyorum ılıkken testeredişlı aslan pencesi öneririm düzensiz lik için

Kiraz sapi da oksuruk icin iyi diye biliyorum ama tadini hic bilmiyorum denemedim... afiyet olsunnn ne diyelim zevk meselesi...
Sürekli bitki çayı içerler, önceden de full kiraz sapını kaynatıp içerlerdi sıra yeşilçayda :) tatlarından rahatsız olmuyolar seviyolar içiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…