Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerYeşil çay özlü sabunla mahvolan cildim!!!! mafoldumben
Bir hafta kadar önce aktarda doğal özlü sabunlara bakarken gözüm yeşil çay özlü sabuna takıldı. Hemen oradaki bayana, cildimin kuru ve hassas olduğunu söyledim vecbu sabunun cildime iyi gelip gelmeyeceğini sordum. Kadın da üşenmeden yeşil çay özlü sabunun faydalarını saydı öve öve bitiremedi. Tabii ben durur muyum hemen aldım. Kullanmaya başlayalı daha bir kaç gün oldu ama cildimde hiç çıkmayan iltihaplı sivilceler çıktı o kadar fazla ki saymaya matematiğim yetmiyor senağlama ne yapıcağımı şaşırdımsenağlama. Bir önerisi olan var mı lütfen yardım edin..
çok teşekkür ederim canım sağol pazartesi okul var ne yapacağımı şaşırdım elimde ayna deli gibi dolanıyorum evin içinde mafoldumben bir önerin var mı acaba ne yapmalıyım? Çok büyük olmasalar bu kadar kafaya takmıycam ama biri sönmeden diğeri çıkıyor. Bebek gibi cildimi mahvettim ağlamak istiyorum mafoldumben
canım cildin hassassa öyle her bulduğun şeyi kullanma.. Ordaki satıcılar tabi ki kendi mallarını övecekler ama herkese aynı etkiyi yapmıyor ne yazık ki... la roche nin hassas ciltler için temizleme köpüğü, sivilce kremleri falan var. eczanede satılıyor. bi onlara bak istersen..
ay çok fenaa hele okula gidicek olmann:gitme: aspirinle limonu karştırıp üzerine sürebilirsin yada diş macunu yada limonla pudra. yarına kadar geçer umarım. hiç diilse iltihapları geçse kapatıcı sürersin kırmızılıklara
Kapatıcıyla kapanacak gibi değil şuanki haliyle dünden beri hiçbir gelişme yok ve artık umudum kalmadı. Sabah eczaneden imex alıp sürdüm belki geçer diye. O da yapış yapış iğrendim iki saat sonra sildim yüzümü offffff... senağlamaÇok fazla düşündüğüm için midir nedir hiç geçmiycek gibi geliyo berbat şuan yüzüm sivilcelerin yaptığı ağrıyı saymıyorum bile..mafoldumben
Umarım geçer aspirin limon karışımı sadece sivilcelerin üzerine mi sürülecek? yoksa tüm yüze mi? gerçi farkedeceğini sanmıyorum en az 6-7 tane sivilce var suratımda :çok üzgünüm: alnımda bile çıktı en çok ona yanıyorum
Tamam canım tekrar süreyim o zaman hava sıcak bunaldım diye sildim ama sürerim şimdi çok teşekkür ederim.. Ya benim cildim çok hassas ve kuru, şimdi de malesef sivilceli limon tahriş eder mi fazla? Ama bunu da deniycem belki iltihapları gider yarına kadar..ohaoldumsmile
Limon cildini tahriş eder yalnızca sivilce üstüne tarçınla karıştırıp uygulayabilirsin çok yanar ve bir nebze kurutur ama ben ımex'i öneririm. Mercimek kadarı bir yanağına yeter, fazlasıyla yağlı ve yoğun bir kremdir. Çok fazla sürme, rahatsız etme nedeni çabuk geçsin diye çok sürmendir muhtemelen.
cildin kuruysa bence sabunların yüzüne hiç bakmamalısın çünkü onlar iyice kurutup cildinin üstündeki koruyu tabakayı yok edio. mikrop kapmaya müsait bi cilt oluo ve sonra iltihaplı svilceler cıkıo benneyaptımki bence bi doktora görün o antibiyotk verir bikaç gün kullanınca zaten o ucu beyazlıklar faln kayboluo:1rolleyes: ben sebamedin temizleme jelini kullanıorum diğer ürünlere göre biraz pahalı ama cilde yan etkisi yok ve ph ı cok uygunopuyorumnanaktan
Öncelikle yardımcı olan sizlere çok teşekkür ederim. ılk olarak, dün sürdüğüm imex kremin faydasını gördüm. Kist halindeki iki sivilcemden uç çıkardı ve ben de itiraf ediyorum patlattım biraz ve içindekileri çıkardım, çünkü ağrısına dayanamadım. ıkincisi imexin etkisi geçince yüzümü ılık suyla ovalamadan yıkadım zaten ovalayamadım çok acıyorlar. Yine bu forumda okuduğum sulandırılmış sirkeli karışımı hazırladım ve pamukla yüzüme sürdüm, çok yaktı gözümden yaş geldi diyebilirim ama sabah uyandığımda sivilcelerimin kızarıklığı azalmış ve sönmüş gibilerdi ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Ancak okula gittiğimde arkadaşlarımın yüzüne ne yaptın sen feryatlarıyla zaten bozuk olan moralim eksilere düştü diyebilirim. Akşam okul bitene kadar konu beni sivilcelerimdi, hatta artık -sinirden olsa gerek- iki arkadaşımı fena halde payladım. Yüzümdekiler geçtikten sonra bir daha her bulduğumu yüzüme sürmemeye tövbe ettim diyebilirim..bilmiyorumkismile