• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşil çay hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Kızlar diyet yapmıyorum.Yurtta kalıyorum öğrenciyim valla ne çıkarsa yemekhanede yiyorum.Ama zayıflamam gerek.Spora başladım.Günde 1 saat spor yapıyorum.Yeşil çayla desteklemek istiyorum.Ama bilgim yok.
Sallama işe yaramaz diyorlar.Aktardan alsam mı ? Dediğim gibi öğrenciyim .Zor olur demlemek falan çaydanlık falan hiç bir şey yok .Bir ocak var .
Nasıl demleniyor ki o ? Bir de fiyatın ne kadar mesela 1 kg ? 1 kg olsam o bana kaç gün yeter günde 2 fincan içsem?

Merhaba :16: Öncelikle kararın için seni tebrik ederim.
Yeşil çay sallama olarak da kullanılabilir. Bilindik iyi bir markanın çayını tercih edebilirsin. Aktardan aldığın takdirde ise demliğe, çaydanlığa ihtiyacın olmaz. French press ya da içinde süzgeci olan bir kupa ile de demleme işini halledebilirsin. Paşabahçenin kocaman süzgeçli kupaları var...
Miktara gelince 1 kilo yaklaşık 6-7 ay yeterli olacaktır. Çünkü tek başına kullanacaksın. her kupaya 1 tatlı kaşığı yeterli olacaktır. içine çubuk tarçını da parçalayarak atabilirsin. Kilosu 30 TL. civarında.

Kolaylık diliyorum :16:

Back