• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yesil bumbo bebek koltugu satiyorum(emniyet kemerli ve masali)

pocahontasx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
208
1
116
42
Manisa
1 ay once aldigim bumbo koltuk satiliktir bebegim kilolu old icin satiyorum gercekten hayat kurtardi diyebilirim mutfakta is yaparken odada oynarken banyoda tek basima banyo yaptirmam gerektiginde ben giyinirken yatak odasinda makyaj yaparken banyoda mermerin ustunde,disarda cafede restoranda surekli yanimizda baskslarinin evinde yine elimizin altinda idi super bi urun tavsiye ederim,,fiyat 90tl

bu resimdekinin aynısı ısteyene bızımkının fotosunu yollarım $images.jpg

1 ay once aldigim bumbo koltuk satiliktir bebegim kilolu old icin satiyorum gercekten hayat kurtardi diyebilirim mutfakta is yaparken odada oynarken banyoda tek basima banyo yaptirmam gerektiginde ben giyinirken yatak odasinda makyaj yaparken banyoda mermerin ustunde,disarda cafede restoranda surekli yanimizda baskslarinin evinde yine elimizin altinda idi super bi urun tavsiye ederim,,fiyat 90tl

bence 90 tl çok fiyat diyorsun bir sitede 2 dün önce gördüm 99 tl idi. burda 40 bile satan oldu ama maalesef ben kaçırdım.

bu arada bumbo ararken gördüm yaklaşık 1,5 ay önce birisinden almışsın sen bumboyu 80 tl ye.. niye 80 e alıp 90 a satıyorsun sonuçta sende sıfır almamışsın ve 3. el oluyor..

Son düzenleme:
Merhab bana ozelden msj yazmissiniz ordan msj hakkim henuz yok burdan yaziyorum bulamayinca en sonunda sifirinialdim yine de tesekkurler

sevgılı sademk arkadasım ben kardesımle yakın aralıklarla dogum yaptım kendıme aldıktan sonra onun da cok hosuna gıttı kadınlar kulübünü son dönem takıp ettıgımden ona burdan 2. el aldım bu arada kımseye acıklama yapmak zorunda degılım ama yanlıs anlasılmak ıstemem cunku alenen konuyu bılmeden burda yanlıs anlasıılmalara sebep vereceksınız

sademk bu arada ben kardesımın cocugu ıcın aldıgım bumboyu bu sıteden 80 e degıl 100 e aldım...

pocahontasx yanlış anlaşılmamı bilemem aynı renk ve 1,5 ay önce sonuçta benim dışımda sürekli burda alışveriş yapan vs.. biride görebilirdi. 80 mi 100 mü ben bilemem satıcı 80 demiş sen inatla 100 verdiysen bilemem tabiki..

arkadasım derdın ne anlamadım ürünğüm su an 2. el,sana bıseyleri kanıtlıcak degılım acıklama da yaptık ama hala ısrar edıyosun ürün bizim,,alan memnun satan memnun sana kolay gelsin...

arkadasım derdın ne anlamadım ürünğüm su an 2. el,sana bıseyleri kanıtlıcak degılım acıklama da yaptık ama hala ısrar edıyosun ürün bizim,,alan memnun satan memnun sana kolay gelsin...

ısrar etmiyorum sana cevap veriyorum doğr diyosun alan memnun satan memnun..ürününü de satmışsın hayırlı olsun..

saolasın.. ürünlerimiz belli,, burda insanlar karsılıklı güven içerisinde alısveriş yapıyor,, yeri geliyor urun elimize gecmeden direk hesap numaralarına ödeme yapıyoruz,, bilioruz ki karsı taraf da bızım gibi ihtiyaclarını karsılamaya calısan annneler..fiyat konur.. ıster pahalı, ıster ucuz almak ısteyen zaten ürünü görür ve karar verir fiyat ve ürünle ılgılı yorum yapmak da ona düşer..burda son zamanlarda alısverişlerim olmustur diğer arkadaslarla allaha sukur bugune kadar saygı cercevesi içinde karsılıklı memnunıyetle alısverısımızı yaptık bılen bılır..

saolasın.. ürünlerimiz belli,, burda insanlar karsılıklı güven içerisinde alısveriş yapıyor,, yeri geliyor urun elimize gecmeden direk hesap numaralarına ödeme yapıyoruz,, bilioruz ki karsı taraf da bızım gibi ihtiyaclarını karsılamaya calısan annneler..fiyat konur.. ıster pahalı, ıster ucuz almak ısteyen zaten ürünü görür ve karar verir fiyat ve ürünle ılgılı yorum yapmak da ona düşer..burda son zamanlarda alısverişlerim olmustur diğer arkadaslarla allaha sukur bugune kadar saygı cercevesi içinde karsılıklı memnunıyetle alısverısımızı yaptık bılen bılır..

haklısın canım.. kolay gelsin.

Back