Çorbalar Yeşil Biberli Pirinç Çorbası

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.766
13.437
YEŞİL BİBERLİ PİRİNÇ ÇORBASI

MALZEMELER

2 orta boy domates
Türk kahvesi fincanı pirinç
3 adet yeşil biber
1.5 yemek kaşığı tereyağ
1,5 tatlı kaşığı domates salçası
5-6 bardak sıcak su
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı pulbiber
Maydanoz
Tuz

YAPILIŞI

Domates rendelenir.İçine tereyağ,salça,küçük küçük doğranmış biberler eklenir ve pişirilir.Sonra sıcak su,pirinç,tuz ve pulbiber eklenir.Pirinçlerin pişmesine yakın nane ve maydanoz eklenir ve limonla afiyetle yenir:)

Son düzenleme:
ayy ekmek banasim geldi ,
nefis gorunuyor.ekine saglik canim :)

Eline sağlık Adracığım, ben her zamanki gibi tarifinde küçük bir değişiklik yapıp bulgurla pişiriciiiim

Deneyeceğim. Ellerinize sağlık.
Umarım beğenirsiniz.Teşekkür ederim.

Eline sağlık Adracığım, ben her zamanki gibi tarifinde küçük bir değişiklik yapıp bulgurla pişiriciiiim
Lütfen orijinali bozmayalım canım.Şaka bir yana bulgurla da güzel olur sanırım hiç denemedim.Sen yap güzel olursa ben de denerim.

Umarım beğenirsiniz.Teşekkür ederim.

Lütfen orijinali bozmayalım canım.Şaka bir yana bulgurla da güzel olur sanırım hiç denemedim.Sen yap güzel olursa ben de denerim.
Pirinç tüketmemeye dikkat ediyoruz biz. Hem kilo açısından hem de mısır gibi pirinçle de çok oynadılar, sağlık açısından da uzak duruyorum yani. Hatta ben dolmayı bile bulgurla yaparım; tavsiye de ederim.

En güzelini yapıyorsunuz.Dolmada da güzel olur.Ben de bugün tavuk suyu çorbasına kısırlık bulgur koydum.Bir dakikada pişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…