• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşil akıntıya rağmen sağlıklı gebelik geçiren var mı?

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
yeşil ve kokulu bazen koyu sarı akıntıya rağmen bebeğine zarar gelmeyen veya gelen arkadaşlarım yazar mısınız?hiç geçmiyor,fitil kullanmama rağmen :(

akintilara fazla takilmayin bence.gebelikte cok pluyor cunku.doktorada muayene olmussaniz insallah bir sorun yoktur.ben gebelikte ilac kullanmamaktan yanayim.agri kesici bile icmedim hic.krem bile fazla surmuyorum ellerime falan

akintilara fazla takilmayin bence.gebelikte cok pluyor cunku.doktorada muayene olmussaniz insallah bir sorun yoktur.ben gebelikte ilac kullanmamaktan yanayim.agri kesici bile icmedim hic.krem bile fazla surmuyorum ellerime falan
nşallah yoktur. biraz araştırdım yeşilse zararlı yazıyordu korktum biraz.drum biliyo evet, ben geçer yada geçmez diyemem demişti.dediğin gibi ben de parfüm falan kullanmam şampuan bile kullanmıyorum artık ,bide bu akıntı geçseydi.ama sen akıntı şikayeti çok oluyo demişsin ,olanlar yazar inşallah

9
nşallah yoktur. biraz araştırdım yeşilse zararlı yazıyordu korktum biraz.drum biliyo evet, ben geçer yada geçmez diyemem demişti.dediğin gibi ben de parfüm falan kullanmam şampuan bile kullanmıyorum artık ,bide bu akıntı geçseydi.ama sen akıntı şikayeti çok oluyo demişsin ,olanlar yazar inşallah[/QUOTE
Bende hamile kalmadan önce de yeşil akıntı vardı. Hamile kaldım bir sürü fitil kullandım kafasına göre arada geçiyor arada yeniden geliyor. Ben de çok takıyordum ama artık takmıyorum. 28 haftayı bitirdik çok şükür. Yumurtlama sıvısı gibi uzayan bir akıntı ve yeşilimsi ya da sarı oluyor bende. Sizin de böyleyse benimle aynı sorununuz demek ki.

bende yumurta beyazı gibi olmuyo da yeşil oluyo genelde :KK43: peki rahatsız edici koku oluyo mu ? maşallah bu haftaya kadar geldiyse sorun oolmadan geçer inşallah. ama bu bile beni biraz olsun rahatlattı,bebeğe zarar gelir diye aklım gidiyo
Yumurta akı kıvamında ama benim de beyaz değil yeşil canım. Kokulu olmuyor benim genelde.

Korkma canım eğer sana rahatsızlık vermiyor ise bişey olmaz Allahın izniyle . benmde hamileligim in başından beri saki beyaz akinti oluyor

Canım benimde sürekli kokusuz yeşil akıntım var. İdrar testinde birşey çıkmadı. Ultrasonda sıkıntı yok. Sorunu bulamadık. Fitil kullandım bir süre geçti tekrar başladı. Üstelik benim kasık ağrısıyla birlikte. Doktor kokusuz olursa bir problem olmaz dedi. Şimdiye kadar olmadı umarım bişey olmaz.

Canım benimde sürekli kokusuz yeşil akıntım var. İdrar testinde birşey çıkmadı. Ultrasonda sıkıntı yok. Sorunu bulamadık. Fitil kullandım bir süre geçti tekrar başladı. Üstelik benim kasık ağrısıyla birlikte. Doktor kokusuz olursa bir problem olmaz dedi. Şimdiye kadar olmadı umarım bişey olmaz.
canım sağol bilgin için . bunlar beni az da olsa rahatlatıyo tabi . aslında bende önceden de olurdu sadece hamilelikte olmadı. benimki kokulu oluyo :( fitil verdi dr kullanıyorum ama bi etkisi olmuyo galiba. bebeğimize bişey olmadan doğsa ,insan korkuyo açıkçası :anne:

canım sağol bilgin için . bunlar beni az da olsa rahatlatıyo tabi . aslında bende önceden de olurdu sadece hamilelikte olmadı. benimki kokulu oluyo :KK43: fitil verdi dr kullanıyorum ama bi etkisi olmuyo galiba. bebeğimize bişey olmadan doğsa ,insan korkuyo açıkçası :anne:
Canım şuan Allah'a emanetler biz elimizden gelenin en iyisini yapalım yeter. Hiç takma üzülme. Senin daha çok yeni inşllah tek problem bu olsun. Akıntı Doğumda zararlı dedi doktorum. Normal Doğumda bebeğe geçer dedi. O yüzden önlemini alırsın. Şuan kontroller dışında tek yapmamız gereken az stres. Bol dua :anneadayı:

yeşil ve kokulu bazen koyu sarı akıntıya rağmen bebeğine zarar gelmeyen veya gelen arkadaşlarım yazar mısınız?hiç geçmiyor,fitil kullanmama rağmen :KK43:
Benim hamileliğimin son haftalarında çok fazla yeşil akıntım oldu bende de ilaçlar pek işe yaramadı ama çok şükür kuzımda da bende de bi sorun olmadı Allah yardım etsin çok kötü bi his çünkü miktarı çok fazlaydı

Canım şuan Allah'a emanetler biz elimizden gelenin en iyisini yapalım yeter. Hiç takma üzülme. Senin daha çok yeni inşllah tek problem bu olsun. Akıntı Doğumda zararlı dedi doktorum. Normal Doğumda bebeğe geçer dedi. O yüzden önlemini alırsın. Şuan kontroller dışında tek yapmamız gereken az stres. Bol dua :anneadayı:
çok doğru canım benim çok sağol rahatlattığın için:KK200:

Benim hamileliğimin son haftalarında çok fazla yeşil akıntım oldu bende de ilaçlar pek işe yaramadı ama çok şükür kuzımda da bende de bi sorun olmadı Allah yardım etsin çok kötü bi his çünkü miktarı çok fazlaydı
öyle mi canım sağolasın yani sorun olmadığını görünce öyle mutlu oluyorum ki anlatamam :KK200:

dr hiçbişey demedi sadece fitil yazalım hemen dedi ben 2. defa yazdığında önceki kullanışımda geçmedi dedim bişey demedi
bendede yeşil akıntı vardı ama enfeksiyondu o yüzden sordum fitil akıntıyı kesmesi için vermiş ama sen bunla birlikte boll su iç akıntıyı kesinlikle kesiyor

Back
X