Yeşil akıntı

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Herkese iyi geceler kızlar.

Uzun zamandır beyaz renkli akıntım oluyordu, özellikle regl dönemimden sonra günlük pedle dolaşmadığım gün olmuyordu. Doktorum bunun normal olduğunu söylemişti. Ama 2 haftadır sanırım bu akıntı yeşil renge dönüştü. Böyle nasıl anlatsam bilmiyorum. Katı bir şekilde sanki pıhtı hibi düşüyor bazen yemyeşil bazen sarı-yeşil oluyor. Erkek arkadaşımla beraber oluyoruz, ama korunmadan asla ilişkiye girmedik, bu şekilde cinsel hastalık buluşmaz diye düşünüyorum. Aynı zamanda kasığımda 2-3 tane ufak şişlik var.

Doktorum şu an yıllık izinde olduğu için gidemiyorum, haftaya gidebileceğim anca bu yüzden sizlerden yardım almak istedim.

Sizce benim sorunum nedir ?

Mune bir kadın hastalıkları bölümü var bir de burası vardı hangisine açacağımı bilemedim abla eğer yanlış açtıysam lütfen ceza vermeden sadece konumu taşır mısın

Mune bir kadın hastalıkları bölümü var bir de burası vardı hangisine açacağımı bilemedim abla eğer yanlış açtıysam lütfen ceza vermeden sadece konumu taşır mısın
Yok gülüm burası gayet uygun.
Geçmiş olsun bu arada.
Bulaşıcı bir hastalıktan ziyade iltihap veya üşütmeye bağlı gibi görünüyor, doktorun döner dönmez randevu alıp gitmeni öneririm.

Yok gülüm burası gayet uygun.
Geçmiş olsun bu arada.
Bulaşıcı bir hastalıktan ziyade iltihap veya üşütmeye bağlı gibi görünüyor, doktorun döner dönmez randevu alıp gitmeni öneririm.

Teşekkür ederim ablacım dönsün hemen gideceğim zaten ama insan işte aklına takıldı mı duramıyor

Teşekkür ederim ablacım dönsün hemen gideceğim zaten ama insan işte aklına takıldı mı duramıyor
Ağrın da oluyor mu? Bana üşütme veya iltihap ihtimalini düşündürdü durumun, tekrar geçmiş olsun, doktorun gerekli teşhis ve tedaviyi uygulayacaktır mutlaka.

Ağrın da oluyor mu? Bana üşütme veya iltihap ihtimalini düşündürdü durumun, tekrar geçmiş olsun, doktorun gerekli teşhis ve tedaviyi uygulayacaktır mutlaka.

Valla abla bu kasığımda 2-3 tane şişlik var dediğim şeyler arada ağrı yapıyor. Tuvalete çok fazla çıkıyorum sanki hep tuvaletim varmış gibi geliyor. Mesela tuvaletten çıkıyorum kapıyı kapatana kadar tekrar geliyor kafayı yedirtti artıl bana

Yumurtalıklarda iltihap, kist vb olabilir, sorun idrar yollarıyla alakalı değil değil mi? Jinekolojik bir durum olduğuna eminsin yani.

Yumurtalıklarda iltihap, kist vb olabilir, sorun idrar yollarıyla alakalı değil değil mi? Jinekolojik bir durum olduğuna eminsin yani.

Aslında ondan da pek emin değilim. Yani daha önce idrar yollarım enfeksiyon kaptı ama hiç böyle yeşil akıntım olmamıştı. Doktor idrar testi de ister herhalde jinekolojik muayenede bir şey çıkmazsa değil mi

Tuvalete cok cikiyor olman idrar yollari iltihabindan olabilir aslinda, ama yesil akintiyi bilemedim enfeksiyon diye bilinir yesil akinti genellikle. Doktorun gerekli testleri yapacaktir mutlaka gorun erteleme

Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ancak doktora gittiğinizde ne teşhisi koydu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…