• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil akıntı

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
323
Yaklaşık 2 gündür yeşil bir akıntı geliyor. Sabah uyandığımda idrar kaçırmış hissi yaratacak kadar fazla ancak ne koku var ne de kaşıntı. Neden olabilir acaba? Üşütünce olabilir mi böyle şeyler?

Üşütünce de olabilir mantar varsa da olabilir,ben mantar olmuştum açık yeşile yakın akıntı gelmişti
mutlaka dr a gidin vajinal fitillerle iyileşebilirsiniz...

mantar olsa kaşıntıyla birlikte kötü koku olmaz mı? Ay çıldırıcam valla. Çok yoğun çalışıyorum doktora gidecek vakit de yok :/ Off allahım ya.

bende de var aynı durum,baya yeşil öğle açık yeşil falan değil, kıvamıda çok yoğun ve gün içersinde çok çok fazla gelliyor,ben 22 haftalık hamileyim doktorum yaklaşık 1 buçuk aydır fitil kullandırıyor bana 1 pakette 20 tane var, akıntıyı geçirmedi ama şu birkaç gündür anlıyorum ki miktarını meğersem azltmış, 1 haftadır kullanmıyorum ve inanılmaz arttı anlatamam yani, saat başı iç çamaşırı değiştiriyorum , idrar kaçırmış gibi hissediyorum çünkü.

bende de var yaaa bikaç gündür yeşil renkli akıntı ( ama sulu sanırım çünkü peçeteyle sildiğimde yeşil renk yok :26:) en yakın zamanda dr uma bahsedeceğim :5::5::5::5:

Back