• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil akinti neden olur ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
198
Puanlar
53
Hic yesil akintisi gelen varmi aklima kotu seyler geliyor

Enfeksiyondan olur bence hen doktora git kokulu olmasida kotu bi durum

Mantar veya enfeksiyon.

E bi doktora gitseniz mesela?

konu sahibi kaç yaşındasın adet öncesi olan akıntı da olabilir

Suan gidemem demekki demi ? Salak degilim herhalde gitneyi bilmicek kadar
Şaka gibisiniz ya gerçekten. Açın Google'a bakın ne hastalıklar söylüyorlar yeşil akıntı hakkında... Asabiyetinizi anlamak mümkün değil ... İyi günler...

Google enfeksiyon, vajina tahrisi yada cinsel yolla bulasan hastalik diyor...

Doktora görün canim

Bana hiç olmadı ya, hastalık falan olabilir. Gebelikle alakası olabilir mi bilmiyorum. Doktora görünmeden olmaz. Geçmiş olsun.

Benim ilk hamılelıgmde olmustu. Yeşil. Akıntı mantardı ve bı kaç ay geçemedi gıtmedıgm doktor kalmamıştı en sonda. Doktorum bı fıtıl vardı o sekılde geçi. Nisan kasıntıdan acıdan kuduruyor. Ona mantar degıldır

Benim ilk hamılelıgmde olmustu. Yeşil. Akıntı mantardı ve bı kaç ay geçemedi gıtmedıgm doktor kalmamıştı en sonda. Doktorum bı fıtıl vardı o sekılde geçi. Nisan kasıntıdan acıdan kuduruyor. Ona mantar degıldır
4 5 aylik hamileykenmi yoksa daha 1 aylikken filammi :(

Suan gidemem demekki demi ? Salak degilim herhalde gitneyi bilmicek kadar
Milleti azarlamaya mı geldiniz buraya? Ne bilsin insanlar müneccim mi neden doktora gidemediğinizi?
Yeşil akıntı genelde enfeksiyon ve mantar olunca olur kötü kokulu ise kesin antibiyotikli fitil vs verilir kokusunda sorun yoksa hormonal değişim nedeniyle olmuş olabilir bunun dahi kararını doktor bir alet yardımı ile oradan örnek alıp labararuvara gönderir ona göre ilaç yazar. Bir de gebelik döneminde görülüyor benim de başıma gelmişti

Back