Yesil akinti kaşıntı, yanma, koku yok yardım edin :((

dila82

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
313
9
296
Iğdır
Kızlar yardım edin böyle olan varmi ben 3 seferdir 5 ay arayla ateş üsüme titreme ve bel agrisi ile Dr gidiyorum kan tahlilim temiz ama idrarimda az kan ve çok enfeksiyon olduğunu söylüyorlar idrar yolu enfeksiyonu daha oncede olurdum ben ama ateş ve bel agrisi yapmıyordu şimdi bide bunlar eklendi.!birde kadın dogumciya gittim yesil bir akıntım yogun miktarda olduğunu söyledi ama ben bunu iç camasirimda göremiyorum koku kaşıntı yanma yok bende kullanmadığım antibiyotik fitil kalmadı ama geçmiyor simit testlerim temiz çıkıyor sıvı bazlı simit yaptırdım hatta ondada birsey çıkmadı enfeksiyon filan çıkmadı hiç vajinal kültür yaptırdım oda temiz cikti şimdi bendeku yesil akinti neyin nesi aranızda bu yazdığım şikayetleri yaşayan varsa Allah için yazsın bıktım artık 2. Bebek istiyoruz esimle ama bundan dolayı bebekte yapamıyorum (

yeşil akıntı enfeksiyon demek canım ama kültür smear temiz çıktıysa korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum.idrar yolu enfeksiyonu da ateş bel ağrısı yapar antibiyotik kullanman lazım öncekilerde olmamış olması fark etmez daha ağır geçiriyorsundur da doktorlar bişey demedi mi bunla ilgili tedaviye falan başlamadılar mı?

Acile gittim acildeki dr evet ateş yapar dedi urolojiye gittim Ordan o da böyle ateş üsüme titreme yapmaz diyor idrar yolu enfeksiyonu ama ben küçüklüğünden beri idrar yolu enfeksiyonunu yasarım sonra kadın doguma gittim oda bu ateş dedi kadın hastaliklariyla ilgili değil ama yogun yesil bir Akıntın var deyip bana antibiyotik fitil verdi bu akinti ateş yapmaz dedi enfeksiyonel bölümündeki Dr git dediler salı gunu randevu aldım oraya gideceğim serum antibiyotik filan kulandim ateş zaten aynı gün gecti belimde ki ağrıda ama neden böyle oluyorum onu düşünüyorum aranızda böyle seyler yaşayan varmi varsa nasıl çözüm buldunuz çok sıkıldım artık durmadan böyle hasta olmaktan bide bu sefer tansiyonumda düştü. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…