Doğuma Hazırlık Yeşil akıntı gecmiyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb surekli yaziyorum fakat 2 3 yorum anca geliyor.malesef 21 haftalik hamileyim yaklasik 1 bucuk aydir yesil akintim var. 3 4 ozel ve devlet doktor gezdim fakat hic biri tahlil bile istemedi en son ben dedim bana tahlil yapin ++lokasit çıktı idrarimda hala yesil akintim devam ediyor doktor fitil verdi oda gecirmedi ne yapmam lazim.simdi bi ablayla konustum bebege gecme ihtimali var dedi benimde oldu bana serum baglayip 2 gun acilde yatirdilar dedi cok korkuyorum doktor bulamıyorum resmen onemsemiyolar

Yeşil akıntıyı ilk defa duydum gebelikte.. kendi kadın doğumcunuzla paylaştınız mı bunu?

Allah allah çok ilginç.. biraz araştırmak lazım

Şimdi bi sayfada okudum. Gebelik ilerledikçe ve rahim büyüdükçe böbrek kanallarına olan baskı artıyormuş. Bu da idrar yolu enfeksiyonların oluşumuna neden oluyormuş. Normal birşey yazıyor ama siz gene tedbiri elden bırakmayın.. çok geçmiş olsun..

Merak etmeyin aynı dertten muzdaribim hamileliğinin ilk günlerinden beridir var kaç tane dr gittim probiyotik verip geçiştirdiler idrar testi her ay yapıyorum birşey çıkmıyordu geçen ay idrarda enfeksiyon var diyip tek kullanımlık antibiyotik verildi ama yine geçmedi geçen hafta vajinal muayene yapıldı vajinal enfeksiyon var dedi bu kez antibiyotik merhem verdi vajinaya enjekte ettim bir haftalık bir tedaviydi ama ben 5 gün yaptım akıntım aynı olunca bıraktım ve öğrendim ki benim gibi olup Doğum yapan çok kişi olmuş çaresi yok gelecek kafanıza takmayın düzenli testlerinizi yapın zaten muayeneye gidiyorsunuz inş bir sıkıntı olmadan Doğuma gideriz ben artık vazgeçtim hala da gelmeye devam ediyor

idrar yollari iltihabi olabilir mi? gebelikte cok sık olur.
genelde idrar tahlili yapilir tek kullanimlik suda cozunen ilac verirler icip uyursun biseyin kalmaz.
yani yesil akinti ilk kez duydum cok gecmis olsun. erkek dogum riski olusturur enfeksiyon cook onemli bence uzerinde uzerinde dur

idrar yollari iltihabi olabilir mi? gebelikte cok sık olur.
genelde idrar tahlili yapilir tek kullanimlik suda cozunen ilac verirler icip uyursun biseyin kalmaz.
yani yesil akinti ilk kez duydum cok gecmis olsun. erkek dogum riski olusturur enfeksiyon cook onemli bence uzerinde uzerinde dur
Saol canim idrar yolu enfeksiyonu var zaten ama cozum bulamiyorum

Başka doktora da gorunun derim. Enfeksiyon ilerleyebilir. Antibiyotik kullanmak gerekcektir muhtemelen.

Canım benim de hep yeşil akıntım vardı ve idrar testinde lökosit de çıkıyordu ama doktorum hiç önemsemedi yanma kaşıntı yoktu sadece yemyeşil limon küfü gibi akıntı pelte gibi bile geldiği oluyordu 25. Haftamda suyum geldi başka bi doktora gitmiştim acil olarak o doktor enfeksiyon var diyip 10 günlük antibiyotik ve 2 kutu fitil verdi fitillerden sonra da tamamen geçti hatta erken Doğum tehlikesi geçirdim sebebi enfeksiyon olabilir dedi şuan 36. Haftadayım herhangi bir sorunum olmadı bir daha sen de ihmal etme mutlaka başka doktora da görün çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kurtulursun sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle

Canım benim de hep yeşil akıntım vardı ve idrar testinde lökosit de çıkıyordu ama doktorum hiç önemsemedi yanma kaşıntı yoktu sadece yemyeşil limon küfü gibi akıntı pelte gibi bile geldiği oluyordu 25. Haftamda suyum geldi başka bi doktora gitmiştim acil olarak o doktor enfeksiyon var diyip 10 günlük antibiyotik ve 2 kutu fitil verdi fitillerden sonra da tamamen geçti hatta erken Doğum tehlikesi geçirdim sebebi enfeksiyon olabilir dedi şuan 36. Haftadayım herhangi bir sorunum olmadı bir daha sen de ihmal etme mutlaka başka doktora da görün çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kurtulursun sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle
Tamam canim .Cok saol ayni anlattigin gibi benimde pelte geliyor bazen yesil bazende acik yesil sari gibi.eşim surekli izin alamiyor kac doktor gezdim hafife alinacak bisey olmadigini ben bikirken doktorlarin onemsememesi canimi sıkıyor.tekrar gidecem ve kendim tekrar tedavi istiyorum ben dicem yoksa onemsemiyolar

Bende idrarimda lokasit ++ çıktı zaten canim .inanir misin idrar testini bile kendim istedim anca öyle yaptilar 5 bucuk aylik olcak 3 aydir ne idrar ne kan testi yapildi 3 ozel doktor gezdim 1 devlet bilmiyorum neden böyle onemsenmesi gereken durumu gozardi ederler

Ben de malesef aynı sıkıntıyı yaşadım doktoruma da çok güveniyordum ama bu konuda beni çok tedirgin etti hatta muayene etmeyecek misiniz dediğimde önemli değil sona doğru sıkıntı varsa Doğum anında antibiyotik veririz dedi geçiştirdi olabilir böyle biley olmaz dedi diğer doktor suyunun gelmesine bile sebep o olabilir hemen tedavi etmemiz lazım demişti inşallah sen de anlayışlı bir doktora denk gelirsin canım seni çok iyi anlıyorum ve ben aylarca herhalde normal diyip alıştırmıştım kendimi :(

Ben de malesef aynı sıkıntıyı yaşadım doktoruma da çok güveniyordum ama bu konuda beni çok tedirgin etti hatta muayene etmeyecek misiniz dediğimde önemli değil sona doğru sıkıntı varsa Doğum anında antibiyotik veririz dedi geçiştirdi olabilir böyle biley olmaz dedi diğer doktor suyunun gelmesine bile sebep o olabilir hemen tedavi etmemiz lazım demişti inşallah sen de anlayışlı bir doktora denk gelirsin canım seni çok iyi anlıyorum ve ben aylarca herhalde normal diyip alıştırmıştım kendimi :KK43:
Saol canim benimde yaklasik 2 aydir falan var bu yesil akinti pazartesi devlette baska bi doktora randevu aldim acik acik korktugumu bisey yapmasi gerektigini soylicem umarim ise yarar:işsiz:

Back
X