Yerlsme kanamasi

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
Arkadaşlar merhaba 5 aydir korunmasiz ilişkiye giriyoruz bebis istiyoruz bu ay adetime 5 gun kala doktora gittim folikul 12 mm yumurta 21 mm catlamak üzere yarın iliskiye gir bi gun arayla dediğimi yaptım adet günümde adet oldum ve sadece 2 gun bugün 3. Gunum ve kahverengi lekelenmem oluyor yerlsme kanamasi olabilir mi ilk defa basima geldi bu hic boyle az surmezdi. Bana yardımcı olur musunuz

Adet olmuşsunuz zaten gebelik ihtimali yok. Bir sonraki ay denemeye devam edebilirsiniz.

Niye olmasın. Bu şekilde olupta hamile kalan çok kadın var.
Test yaptır kesinleştir

Bakalim canim bu ay cok umutluydum moralim bozuldu açıkçası sen naaptin sende istiodun

Çok iyi anlıyorum seni.. dinlen bir kaç gün. Sonra bir sonraki aya hazırlan inşallah güzel haberler verirsin bebek gelene kadar umutsuzluk yok :)

Ben bu ay saldım baya.. doktora gitme kararı aldık o yüzden regl olmayı bekliyorum. Psikolojik olarak çok yıprandım her ay doktor şart oldu

Guzel dusuncelerin ve verdigin moral için cok teşekkür ederim.
Hayırlısı belki beklemiosun die bu ay bebis haberini veririsin bize inşallah

Guzel dusuncelerin ve verdigin moral için cok teşekkür ederim.
Hayırlısı belki beklemiosun die bu ay bebis haberini veririsin bize inşallah

Bu ay mucize olur benim için öyle bir şey olursa :)
İnşallah hepimiz çok uğraşıyoruz, umarım güzel haberler tek tek veririz.

benim de kahverengi lekeler hatta kırmızı renk kan geldi.. ama kısa sürdü.. hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…