Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternette yazdığı gibi çok azmi.ikinci gebelikte hiç gorulmezmis. Benim ilkinde olmuştu çok az değildi adetin ilk günü gibiydi.bugun yine benzer bir durum yaşadım.bat 28 Şubat'ta en erken.agri vs yok.yerlesme olabilirmi
İnternette yazdığı gibi çok azmi.ikinci gebelikte hiç gorulmezmis. Benim ilkinde olmuştu çok az değildi adetin ilk günü gibiydi.bugun yine benzer bir durum yaşadım.bat 28 Şubat'ta en erken.agri vs yok.yerlesme olabilirmi
Benim 3 gün kala başlamıştı. Çok az az günde bir ped doldurmayacak kadardı. İki gün sonra kahverengi lekelenmelere dönüşmüştü. Yani mümkündür. Yerleşme kanaması başladıysa testte görünecektir. Kaçıncı gebelik olduğu ile ilgili olduğunu da sanmıyorum.
Nadıl yani ikinci gebelikte yaşanmazmış ya ben ikinci kızımda yaşadım bi damla kahverengi leke geldi ve o an hamile olduğumu anladım 1 hafta sonra kan verdim pozitifti