Yerli Uretim Kabuksuz Ic Ceviz

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba hanimlar Dedem uzun yillardir ceviz uretiyor ,kendini bildim bileli cevizi disaridan almayiz su zamanlarda saglik sorunlariyla ugrasiyor bende ona destek olmak istiyorum aklima KK geldi sizde benim gibi ceviz severseniz buyrun size ceviz
Cevizlerimiz yerli uretimdir sizlere kabuksuz olarak Ptt kargo ile gonderilecektir.
Iki kilo kabuklu cevizden bir kilo ic ceviz cikar bilenleriniz vardir ..
Haydi buyrun

Eklentiler

• IMAG0399.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 253
  • IMAG0401.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 265
Fiyat Cnm ?

Hanımlar özelden yazanlar var fiyatını buradan da vereyim Kargo bizden olursa 68 ,kargosuz kg fiyatı 60 liradır ..
Piyasa da bu fiyata bulmanız zor ,beğenmezseniz paranız iade

Kizlar indirim var ...
Kargo sizden 55 lira
AslA pisman olmayacaksiniz

Evet elinize 1 kilo ic ceviz geciyor
Aslında fiyat iyi diye düşünüyorum.. Normalde kabuklu cevizin kilosu 30-35 lira çünkü. Ama lezzetinden emin olamadım işte.. Aslında bi kere alışveriş yapsak hep yaparız çünkü her sabah ceviz tüketen, bu yüzdende cevizi evden eksik etmeyen biriyim
Aralarından içi kötü çıkanları eliyorsunuz değil mi ? Şu marketlerden aldığımız paket cevizler kadar iyi mi ceviz içleriniz ?

Hic pisman olmayacaksiniz ,icinde bir tane bile curuk ,siyah olmayacagina garanti veriyorum ..
Ozele de yazmadim burdan yaziyorum
Yagli ve tam kelebek ic cevizdir .
Bizde her sabah tuketiriz
Marketteki iyi marka cevizlerle ayni kalitede elinize gecince goreceksiniz
Hatta cevizleri ayiklayip bekletmiyoruz
Siparise gore ayiklaniyor
Bayat falan degil akliniza kotu bi sey gelmesin

Bu arada iki kilo kabuklu cevizi ayikladiginizda 1 kiloya yakin cevi ici cikar ve fiyat uygun cunku cevizi disardan almiyorum bizim kendi cevizimiz oldugu icin fiyati uygun

merhabalar kk nin güzel üyeleri,
witch hunt dan kesinlikle ceviz almalısınız ben ve ailem cok beğenerek yedik. ürün elimize 1 günde ptt kargo ile güzel bir kargo paketiyle ulastı ..aklında soru işareti oluşan arkadaşlar için bu yazıyı burdan yazıyorum ayrıcı memnuniyet topiginede yazacağım .. aklınızda soru işareti olmasın cevizler ; iri , parlak ve yaglı ...bence güvenle almalısınız ..

:) teşekkür ederim ..
afiyet olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…