Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimturk filmi cok sevmem ama birkac tane var belki izlemissinizdir onlari da. hukumet kadin, I love you, aşk tutulması.
aklima gelirse yazarim yine
dublajli film izleyebilirsiniz.Kulaklıkla tlfnda yükleyip izliyorum genelde ekrandan alt yazı okumak zor olduğundan türkçe film daha iyi olur diye düşündüm
Bizim türkler bu dublaj işini bence beceremiyor alt yazılı izleyince karar verdimdublajli film izleyebilirsiniz.
yok ya bence guzel yapiyorlar. hele şu buz devrinin dublajina bayiliyorumBizim türkler bu dublaj işini bence beceremiyor alt yazılı izleyince karar verdimo nedenle asla dublajlı film izlemiyorum takıntı gibi birşey
Ona bende bayılıyorum istisnalar var evetyok ya bence guzel yapiyorlar. hele şu buz devrinin dublajina bayiliyorum![]()
Teşekkür ederim ❤Aklıma geldikçe bende yazarım
Metro turizm otobüslerindeki tv menüsü degl mi yazdignz filmler yaKolonya cumhuriyeti,
Kardeşim benim,
Yol arkadaşım,
Mandra filozofu,
Hayalet dayım (adını tekrar kontrol edeceğim yanlış hatırlıyor olabilirim),
Sağ salim,
Neden? Ben hepsini çok gülerek izledim ve hiç yolculukta yapmadım otobüslerde bilmiyorum romantik ve korku istemeyince elde bu ve benzeri filmler kalıyor maalesef siz istemezseniz izlemesiniz olur biter.Metro turizm otobüslerindeki tv menüsü degl mi yazdignz filmler ya![]()
Hayırlı geceler herkese...Romantik ve korku olmayan , güzel degisik yerli film önerilerinizi bekliyorum yardımcı olanlara şimdiden şükranlarımı sunarım. Bu gece güzel bir kaç film izlemek istiyorum![]()
Hayırlı geceler herkese...Romantik ve korku olmayan , güzel degisik yerli film önerilerinizi bekliyorum yardımcı olanlara şimdiden şükranlarımı sunarım. Bu gece güzel bir kaç film izlemek istiyorum![]()
Aşk tesadüfleri severHayırlı geceler herkese...Romantik ve korku olmayan , güzel degisik yerli film önerilerinizi bekliyorum yardımcı olanlara şimdiden şükranlarımı sunarım. Bu gece güzel bir kaç film izlemek istiyorum![]()
Bu işte bir yalnıZlık varHayırlı geceler herkese...Romantik ve korku olmayan , güzel degisik yerli film önerilerinizi bekliyorum yardımcı olanlara şimdiden şükranlarımı sunarım. Bu gece güzel bir kaç film izlemek istiyorum![]()