• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleştirme kanaması??

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
İyi akşamlar.
Bu ayın 23nde reglimin ilk gunuydu ve 28nde bitti ve korunmasız iliski oldu. 29nda yanı bugün pembemsi lekelenme gibi oldu. Sormak istediğim yerleştirme kanaması denilen şey bu mu oluyur,pek bi bilgim yok bu konu hakkında ve bebek yapmayı düşünüyoruz hap kullaniyordum bu ay bıraktım acaba ondan mi oldu lekelenme. Yardımcı olursanız sevinirim :KK52:

Yok canım senin adetin bitmemiş tekrar gelmiş yerleşme kanaması bir sonraki adet tarihine yakın zamanda gelir

Bende adetimi beklerken cok hafif pembemsi akintim geldi 2 gun sonra ogrendim bebis varmis :oops: Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :KK51:

Slm kizlar.ben 12 ekimde adet oldum 19unda ovulasyon gunu olarak takvime gore tahmin ediyorum esimle 2 ya da 3 gunluk arayla iliskiye girdik 25i tam ovulasyon gunum olarak isaretliydi o gun de devam ettik .ara ara bu gunden sonra kasiklarimda hafif batmalar oldu.dun yani ayin 29unda tekrar iliskide bulunduk ve ben kalkip lavaboya gittigimde cok afedersiniz spermle beraber lekelenme seklinde acik renkte kanama gibi bisey oldu su an bisey yok adetime daha 9 gun var ayrica bu nedir korkacak bisey degildir ins.ilk defa basima geldi yardim eder misiniz

Back