kızlar sizdede aynı sorun varmı bilmiyorum.şu yerleşmiş kilolarla başım dertte.3 ay önce bıraktığım diyete tekrar büyük bir istekle başladım.doğumdan önceki kiloma düştüm lakin önceki yani 5-6 senelik şu inatçı kilolar gitmiyor.resmen evde spor yapmaktan su içinde kalıyorum bana mısın demiyor.azalacağım halde 100 gr almışım.salata yemekten artık tiksindim.kendimi inek gibi hissediyorum.nerde ot varsa ona saldırıyorum.sebze yemeği artık hayatımdan çıkmıyor.1600 kalorilik diyetimi artık diyetisyenime gidip değiştirsemmi??? ama kadının karşısına çıkacak yüzüm yokki.5-6 ayda 3 kilo..çok komik değilmi?? akşam 8-9 da termal tuzumu sürüp termal sauna şort ve yeleğimi giyorum 1 saat müzik eşliğinde step,mekik,bel çevirme, bilumum d iğer yorucu ve sıkışalaştırıcı hareketler.resmen su içinde kalıyorum. duş alıp yatmadan öncede göbeğime biberiye yağı sürüp termal bel korsemi bağlıyorum.bayağı faydası oluyor.belim inceldi.ama tartıda eksilmiyorum.sizdede aynı sorun varmı??? tek benmiyim. ne yapsama yerleşik kilolardan kurtulamıyorum.çok moralim bozuk.12 kilo fazlalığı nasıl versem.çabalarım boşuna sanki.bazen bırakmayı bile düşünüyorum.diyette olsam bile kilo veremedikten sonra isyan edesim geliyor. offff. ooffff...