C Cicibebek13579 Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2014 27 1 32 Çarşamba 23:08 Konu Sahibi Cicibebek13579 #1 Arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum ekım 25 hsg cektırdım 29 yumurtlama gunu ılıskı oldu bugun adetıme 5 kala hafıf ıdrar yolumda yanma var gıbı sureklı çişim var wc gıdıyorum bıraz oncede çişden sonra peçete pembe kan geldı nerden geldıgını anlayamadım ıdrar yolundanmı rahımdenmı sızce nedır yerlesme 5 gun kala olurmu
Arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum ekım 25 hsg cektırdım 29 yumurtlama gunu ılıskı oldu bugun adetıme 5 kala hafıf ıdrar yolumda yanma var gıbı sureklı çişim var wc gıdıyorum bıraz oncede çişden sonra peçete pembe kan geldı nerden geldıgını anlayamadım ıdrar yolundanmı rahımdenmı sızce nedır yerlesme 5 gun kala olurmu
sara98 Her nasip vaktine esirdir.. Kayıtlı Üye 10 Nisan 2024 122 45 26 Perşembe 09:53 Konu Sahibi Cicibebek13579 #2 sistit olabilir bnmde başıma geldi idrarımda kan vardı ve ağrım vardı çiş yaparken, sonra daha da şidetlendi göbeğime kdr ağrım olmaya başladı dontoru aradım aşılama sürecindeydim bnde antibiyotik verdi
sistit olabilir bnmde başıma geldi idrarımda kan vardı ve ağrım vardı çiş yaparken, sonra daha da şidetlendi göbeğime kdr ağrım olmaya başladı dontoru aradım aşılama sürecindeydim bnde antibiyotik verdi
kulupuyesikadin Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2022 48 11 26 Perşembe 09:54 Konu Sahibi Cicibebek13579 #3 Rahim filmini bende Ekim'de çekildim beklemedeyim eğer yanma varsa enfeksiyonda kapmış olabilirsin antibiyotik önermedi doktorum bana sana önerdi mi
Rahim filmini bende Ekim'de çekildim beklemedeyim eğer yanma varsa enfeksiyonda kapmış olabilirsin antibiyotik önermedi doktorum bana sana önerdi mi
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 337 224 34 Perşembe 10:08 Konu Sahibi Cicibebek13579 #4 Cicibebek13579 .!.: Arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum ekım 25 hsg cektırdım 29 yumurtlama gunu ılıskı oldu bugun adetıme 5 kala hafıf ıdrar yolumda yanma var gıbı sureklı çişim var wc gıdıyorum bıraz oncede çişden sonra peçete pembe kan geldı nerden geldıgını anlayamadım ıdrar yolundanmı rahımdenmı sızce nedır yerlesme 5 gun kala olurmu Genişletmek için tıkla... Film çekildikten sonra 2-3 gün hafif kanamanız oluyor zaten doktor normalde ilişki yasağı vermedi mi enfeksiyon riskine karşı?
Cicibebek13579 .!.: Arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum ekım 25 hsg cektırdım 29 yumurtlama gunu ılıskı oldu bugun adetıme 5 kala hafıf ıdrar yolumda yanma var gıbı sureklı çişim var wc gıdıyorum bıraz oncede çişden sonra peçete pembe kan geldı nerden geldıgını anlayamadım ıdrar yolundanmı rahımdenmı sızce nedır yerlesme 5 gun kala olurmu Genişletmek için tıkla... Film çekildikten sonra 2-3 gün hafif kanamanız oluyor zaten doktor normalde ilişki yasağı vermedi mi enfeksiyon riskine karşı?