H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 Cumartesi 22:51 Konu Sahibi hazeeee #1 Yerleşme kanaması mı değil mi emin değilim yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra kan vereyim veya idrar testi evde yapayım?
Yerleşme kanaması mı değil mi emin değilim yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra kan vereyim veya idrar testi evde yapayım?
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 Cumartesi 22:59 Konu Sahibi hazeeee #2 Bilen yok mu kuşlarım
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 5.492 20.387 Cumartesi 23:00 Konu Sahibi hazeeee #3 regl kaç gün gecikti kuşum
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 Cumartesi 23:06 Konu Sahibi hazeeee #4 gelengiden .!.: regl kaç gün gecikti kuşum Genişletmek için tıkla... Aşkım 1 günüm kaldı regl olmama
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 5.492 20.387 Cumartesi 23:07 Konu Sahibi hazeeee #5 hazeeee .!.: Aşkım 1 günüm kaldı regl olmama Genişletmek için tıkla... Bir iki gün sonra bence test yap hemen kan verme önce ilk idrsrla test
hazeeee .!.: Aşkım 1 günüm kaldı regl olmama Genişletmek için tıkla... Bir iki gün sonra bence test yap hemen kan verme önce ilk idrsrla test
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 Cumartesi 23:09 Konu Sahibi hazeeee #6 gelengiden .!.: Bir iki gün sonra bence test yap hemen kan verme önce ilk idrsrla test Genişletmek için tıkla... Dün artımed marka test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması sandım eğer değilse de adetimden önce neden kanamam olmuş olabilir ki
gelengiden .!.: Bir iki gün sonra bence test yap hemen kan verme önce ilk idrsrla test Genişletmek için tıkla... Dün artımed marka test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması sandım eğer değilse de adetimden önce neden kanamam olmuş olabilir ki
zeyyy123 Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 277 58 28 Salı 01:05 Konu Sahibi hazeeee #7 hazeeee .!.: Dün artımed marka test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması sandım eğer değilse de adetimden önce neden kanamam olmuş olabilir ki Genişletmek için tıkla... Ne sonnç çıktı
hazeeee .!.: Dün artımed marka test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması sandım eğer değilse de adetimden önce neden kanamam olmuş olabilir ki Genişletmek için tıkla... Ne sonnç çıktı