Yerleşme / üstüne görme / implantasyondan kaç gün sonra pozitif gördünüz?

simca12

Mutlucuk
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.472
633
723
Merhaba,

Yerleşme kanamasıyla ilgili çok konu var ama kimse ne kadar sonra pozitif gördüğünü yazmamış

Benim beklenen adet günümde kahve-pembe lekeler başladı,2 - 2,5 gün az az geldi,kesildi, koku,renk,pıhtı herşey çook farklı adetten ona eminim. İlk çocuğumda hiç bu olmamıştı.

Sizler bu kanamayı yaşayınca kanda ya da idrar testinde ne zaman pozitifi / silik çizgiyi gördünüz ?

Yerleşme kanaması yaşamadım ama beklenen adet gününüz geçtiyse zaten her türlü idrarda ve kanda çıkacaktır. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Adetime 5 gün kala pozitif gördüm 3 gün kala yerleşme kanaması başladı. Ama yerleşme kanaması genelde daha uzun sürer gibi geliyor. Test yaparsanız çıkar.

arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. perşembe günü adet olmam gerekiyordu ancak cuma günü pembe bir iki damla olacak şekilde lekelenme oldu bu şekilde salı gününe kadar devam etti. sadece günde bir iki damla sulu pembe bir lekelenme vardı. pazartesi günü doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi ve kan tahlili yaptırdı ancak negatif çıktı. salı günü kanamam normal şekilde geldi ve pazara kadar az az devam etti.ben hamile olmadığımı düşündüm tabi haliyle. ancak 2 gündür mide bulantım var gözlerim kararıyor ve sağ göğsüm sızlıyor. neo penotran diye bir fitil kullanıyorum çok kararsız kaldım acaba geç döllenme olabilir mi hamilelik varsa fitil kullanıp zarar vermiş olur muyum? sizce geç döllenme olma ihtimalim olabilir mi?

bence gebelik yok ama yine de test tekrarlayabilirsin , fitil olayını hiç bilmiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…