• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme sancısı çeken var mı ilk hafta?

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
merhaba hanımlar ;
İlişkiye girdikten sonra ilk bir hafta içesinde yerleşme sancısı veya adet sancısı gibi orta şiddet sancı yaşayıp sorunsuz bir hamilelik yaşayan var mı acaba ?

Adet zamanıma daha çok var üşütmeylede ilgili olduğunu düşünmüyorum daha öncede oldu.

bu sancıyı daha önce bir kez daha yaşadım ama onda hazımsızlık güneş çarpması kabızlık ta vardı düşükle sonuçlandı düşük sonrası 4 ay sonra korunmayı bıraktım adet zamanım değil aynı sancılar var endişeliyim gebelik olupta düşüğe dönücek diye ,tecrübelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Eğer hamileysen normaldir. Değilim diyorsan illa hamileliğe yorma başka birşeyden dolayı da olabilir. Benim adete birkaç gün kala sancı başlamıştı adet olcam zannederken hamile çıktım. Çünkü her ay olan birşeydi. Ama sancılar geçmedi 4. Haftadan 10. Haftaya kadar her gün kendimi adet olacak sandım. Şimdi bir sıkıntı yok çok şükür ;)

Yumurtlama sancısı olabilir boş gecirmemeye çalışın

oncelikle gecmis olsun
ben 7-8 haftalık arası cok fena sancı cekmistim ama sanirim o yerlesme sancisindan ziyade daha cok kasların vs genislemesinden cok aci veriyordu.
doktora gidince 8 haftalik oldugumu ogrendim, ve ayni gün neredeyse ayaga hic kalkamadım, hem korkudan birsey olur diye hemde agridan o kadar fenaydi. sukur sorunsuz hamilelik gecirdim simdi oglum bir bucuk yasinda

Hamileğimin 5-6 altıncı haftasında sürekli sol kasığım ağrıyordu. Hemde bayağı bir acı veriyordu. Sonradan ağrılarım kesildi sorunsuz bir hamilelik geçirdim.

Daha yeni bıraktım korunmayı ilişkiden bir kaç saat sonra başladı sancım 2 gündür de adet sancısı gibi devam ediyor. Daha önce korunmayı bırakıp ilişkiye girdikten sonra 3 gün sancı çekmiştim ama düşükle sonuçlandı. İlişki sonrası sancı çekeni hiç duymadığım için sizlerden bilgisi olanlardan tecrübeli olanlardan fikir almak istedim

İlk korunmayı bırakınca 4 haftalıkken öğrenip 1 hafta sonra düşük yapmıştım yine korunmayı bırakır bırakmaz 3 gün sancı çekmiştim

4 sene geçmiş ama ben de tüp bebek yaptırdım pozitifi gördüm bu cuma günü doktorum kese için çağırdı 3 gündür sağ kasığıma bi anda ağrı giriyor sonra sızlıyor en fazla 15 saniye sürüyor sürekli de olmuyor yani günde 1 kere çok korkuyorum dış gebelik midir acaba diye ama şimdi sizin yorumunuzu okuyunca biraz rahatladım

Hamileğimin 5-6 altıncı haftasında sürekli sol kasığım ağrıyordu. Hemde bayağı bir acı veriyordu. Sonradan ağrılarım kesildi sorunsuz bir hamilelik geçirdim.
4 sene geçmiş ama ben de tüp bebek yaptırdım pozitifi gördüm bu cuma günü doktorum kese için çağırdı 3 gündür sağ kasığıma bi anda ağrı giriyor sonra sızlıyor en fazla 15 saniye sürüyor sürekli de olmuyor yani günde 1 kere çok korkuyorum dış gebelik midir acaba diye ama şimdi sizin yorumunuzu okuyunca biraz rahatladım

Back