- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Benimde adetim 6 gün geçti dün gece kahve bi akıntı geldi dahada gelmedi bende bilmiyorum ki canım ama bildiğim kadarıyla 4,5 haftalikken gelirmiş bebek yerleşmesi icinkızlar merhaba. BAT a tam 7 günüm var. Bugun denizden geldikten sonra kahverengi bir akıntım oldu.
Sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi?
Daha önce hiç böyle bşey gelmemşti başıma?
Yok yapmadım canımCanım benim bildiğimde yumurtlamadan 9-10 gün sonra oluyomuş.
Kısmet ne diyim...
Senin baya geçmiş test yaptın mı?
Inşallah öyledirİnşallah öyledir bende de yumurtlamadan bir kaç gün sonra kahverengi lekelenme ve az kan geldi inşallah yerleşiyorlardır .
Ölürüm yine o kadar bekleyemem kızYok yapmadım canım
İnşallah öyledir bende de yumurtlamadan bir kaç gün sonra kahverengi lekelenme ve az kan geldi inşallah yerleşiyorlardır .
Beklemekten başka çarem yok çünkü doktor 21.gun baktı yumurtlama olmus dedi 8.2 progesteron demişti agustos 8di o zaman geç döllenme olur diye bekliyorum erkenden yapipta negatif görmek istemiyorumÖlürüm yine o kadar bekleyemem kız
Canım bende en son 19btemmuzda oldum adet dahada olmadım: ) bende oldu kahverengi akıntı ama adet günüm geçtikten sonra geldi 24 gibi yani dahada gelmedi bende hiç test yapmadım salı günü yapicam ama anladığım kadarıyla 4,5 haftalikken gelirmiş akıntı galibaMerhaba duygu karmasasından uyuyamıyorumadetine 4 gün var . Tuvalete bi cıktım kahve rengi leke gördüm tamam dedim adet oldum sonra hafif pembe akıntı oldu tuvalte kagıdında baska da bişey yk.yarın kanamam artarsa adet oldum anlmadında artmassa yerleşiyor anlmadında die yorumlucam. Cok heycanlı Allahım.
Kimisinde regliden önce yerlesme oluyormua öyle yazmıs bazı siteler adet günğnüzden aonra test yapın demişler .ama ben yine kendimi kaptırmıcam bu adet dicem kendi kendime üzülmek istemiyorumCanım bende en son 19btemmuzda oldum adet dahada olmadım: ) bende oldu kahverengi akıntı ama adet günüm geçtikten sonra geldi 24 gibi yani dahada gelmedi bende hiç test yapmadım salı günü yapicam ama anladığım kadarıyla 4,5 haftalikken gelirmiş akıntı galiba
Aynen canım hayırlısı ama umarimki seninkide yerlesmedir burdan bana haber verirsin olurmu canım bende salı günü yaptıran kan testi hakkımızda hayirlisiKimisinde regliden önce yerlesme oluyormua öyle yazmıs bazı siteler adet günğnüzden aonra test yapın demişler .ama ben yine kendimi kaptırmıcam bu adet dicem kendi kendime üzülmek istemiyorumOlursada hayırlısı olsun ben de 29 unda kan testi yapcam eger kanamam artmassa tabisenin içinde hayırlısı olsun kuzum
Tamam canım haber veririm yarın belli olur Zaten kanamanın kıvamından anlarım benAynen canım hayırlısı ama umarimki seninkide yerlesmedir burdan bana haber verirsin olurmu canım bende salı günü yaptıran kan testi hakkımızda hayirlisi
Demin gittim hiç bişe gelmedi peçeteye.. adet gibi değil sulu pembe bişey böyle..yarın pat die artaraa adet oldum demektir.Dua et..Kanaman oluyorum ki hala :/
İdrar testi yaptın moBende akintidan sonra tik yok 1 hafta gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?