How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yerleşme olabilir mi?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
kızlar merhaba. BAT a tam 7 günüm var. Bugun denizden geldikten sonra kahverengi bir akıntım oldu.
Sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi?
Daha önce hiç böyle bşey gelmemşti başıma?

kızlar merhaba. BAT a tam 7 günüm var. Bugun denizden geldikten sonra kahverengi bir akıntım oldu.
Sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi?
Daha önce hiç böyle bşey gelmemşti başıma?
Benimde adetim 6 gün geçti dün gece kahve bi akıntı geldi dahada gelmedi bende bilmiyorum ki canım ama bildiğim kadarıyla 4,5 haftalikken gelirmiş bebek yerleşmesi icin

ilişkiden sonra 2 kere kanamam oldu 1.6 gün sürdü ilk gün neredeyse hiç yoktu ve beyaz et parçası gibi bi şey vardı ucunda kan damlası 2 gece normal geldi sadece kanamam 2.kanamam ise 6 gün önce oldu 5 gün sürdü bugün kanamam yok o da 1.gün neredeyse yok gibiydi 2.3 günler normal 4.az 5kahverengimsi kırmızımsı leke geldi ilişkiden 35 gün sonra test yaptım bunlar adet kanamasıdır değil mi

Merhaba duygu karmasasından uyuyamıyorumadetine 4 gün var . Tuvalete bi cıktım kahve rengi leke gördüm tamam dedim adet oldum sonra hafif pembe akıntı oldu tuvalte kagıdında baska da bişey yk.yarın kanamam artarsa adet oldum anlmadında artmassa yerleşiyor anlmadında die yorumlucam. Cok heycanlı Allahım.

Merhaba duygu karmasasından uyuyamıyorumadetine 4 gün var . Tuvalete bi cıktım kahve rengi leke gördüm tamam dedim adet oldum sonra hafif pembe akıntı oldu tuvalte kagıdında baska da bişey yk.yarın kanamam artarsa adet oldum anlmadında artmassa yerleşiyor anlmadında die yorumlucam. Cok heycanlı Allahım.
Canım bende en son 19btemmuzda oldum adet dahada olmadım: ) bende oldu kahverengi akıntı ama adet günüm geçtikten sonra geldi 24 gibi yani dahada gelmedi bende hiç test yapmadım salı günü yapicam ama anladığım kadarıyla 4,5 haftalikken gelirmiş akıntı galiba

Canım bende en son 19btemmuzda oldum adet dahada olmadım: ) bende oldu kahverengi akıntı ama adet günüm geçtikten sonra geldi 24 gibi yani dahada gelmedi bende hiç test yapmadım salı günü yapicam ama anladığım kadarıyla 4,5 haftalikken gelirmiş akıntı galiba
Kimisinde regliden önce yerlesme oluyormua öyle yazmıs bazı siteler adet günğnüzden aonra test yapın demişler .ama ben yine kendimi kaptırmıcam bu adet dicem kendi kendime üzülmek istemiyorum☹️Olursada hayırlısı olsun ben de 29 unda kan testi yapcam eger kanamam artmassa tabisenin içinde hayırlısı olsun kuzum

Kimisinde regliden önce yerlesme oluyormua öyle yazmıs bazı siteler adet günğnüzden aonra test yapın demişler .ama ben yine kendimi kaptırmıcam bu adet dicem kendi kendime üzülmek istemiyorum☹️Olursada hayırlısı olsun ben de 29 unda kan testi yapcam eger kanamam artmassa tabisenin içinde hayırlısı olsun kuzum
Aynen canım hayırlısı ama umarimki seninkide yerlesmedir burdan bana haber verirsin olurmu canım bende salı günü yaptıran kan testi hakkımızda hayirlisi

Back