• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme olabilir mi kızlaarr

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
26
Kızlar merhaba ben daha öncede yazdım ama şöyle başlıyayım adetime 2 gğn var göğüslerimde aşırı derecede hassaslaşma var 5 gündür falan 3 gündür kabızlık problemi yaşıyorum bazen her iki kasığımda çoğul olarak sağ kasığımda sanki su birikmiş gibi his alıyorum ve ağrı saplanıyo dün hafif mide bulantıları yaşadım belimin ağrısı vardı şuanda yok iç çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm az önce işteyim müdahale de edemiyorum normalde günlük ped vrya peçete kullanırım ama onlarda sarımsı lekeler görürüm çoğu zaman şuanda bu lekeyi gördüm dün normal gebelik testi yaptım sonuç negatifti acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi yardım edin lütfen

Kızlar merhaba ben daha öncede yazdım ama şöyle başlıyayım adetime 2 gğn var göğüslerimde aşırı derecede hassaslaşma var 5 gündür falan 3 gündür kabızlık problemi yaşıyorum bazen her iki kasığımda çoğul olarak sağ kasığımda sanki su birikmiş gibi his alıyorum ve ağrı saplanıyo dün hafif mide bulantıları yaşadım belimin ağrısı vardı şuanda yok iç çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm az önce işteyim müdahale de edemiyorum normalde günlük ped vrya peçete kullanırım ama onlarda sarımsı lekeler görürüm çoğu zaman şuanda bu lekeyi gördüm dün normal gebelik testi yaptım sonuç negatifti acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi yardım edin lütfen
Merhaba sonuç nedir sizin

Geçen ay negatifti bu ay için folik asite başladım üç gün önce bakalım nasip
Hmm iyi etmsiniz hayırlısı inşallah, bnde ayni belirtileri yasadimda , ay ne kötüymüş böyle vesves oldum resmen, oldum oluyorum olacagim ... Allah hepimize sağlık sihhatle evlatlar versin inşallah, teşekkür ederim cevabin için..🌿

Hmm iyi etmsiniz hayırlısı inşallah, bnde ayni belirtileri yasadimda , ay ne kötüymüş böyle vesves oldum resmen, oldum oluyorum olacagim ... Allah hepimize sağlık sihhatle evlatlar versin inşallah, teşekkür ederim cevabin için..🌿
Ne demek canım kaç gün var bata

Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi.Birkaç günde baş dönmesi yaşadım. Bazen sağ kasık ağrısı oluyor. idrarla birlikte gelen pembe akıntı 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce Yerleşme kanaması mıydı? Bu kadar geciktikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı

Back