- Konu Sahibi Akarsu3434
-
Cokta kotu deil yaGeçen bir konuda, kanlı ped, kanlı çamaşır, kanlı peçete, popo, vulva, kaka dolu bez gördüğümüze şaşıranlar olmuştu. Buyrun gelin.
YaaaGeçen bir konuda, kanlı ped, kanlı çamaşır, kanlı peçete, popo, vulva, kaka dolu bez gördüğümüze şaşıranlar olmuştu. Buyrun gelin.
Cokta kotu deil ya
mesaj olmasa ruj yada bir yerin mi kanamis derdim
ADetim bitti bes altı gün sonra böle bi kanama oldu ama adet gibi degildi iki gün sonra kesildiResimden anlaşılmaz bence benimde ilk adet başlangıcim bu şekilde olabiliyor adetiniz ne zaman
En azından resimli olduğunu belirtmis geçenlerde akıntı rengini sormak için don atılmıştı o aklıma geldiGeçen bir konuda, kanlı ped, kanlı çamaşır, kanlı peçete, popo, vulva, kaka dolu bez gördüğümüze şaşıranlar olmuştu. Buyrun gelin.
Test yaptınız mı ? Varsa kesin çıkar yerleşme kanaması adetten önce olur. Adetten sonra ki 5 6 gün yumurtlama dönemi bazıları yumurtlama döneminde lekelenme görebiliyorADetim bitti bes altı gün sonra böle bi kanama oldu ama adet gibi degildi iki gün sonra kesildi
Yaptımda anlamadım ki bşey test bozuktu sanırımTest yaptınız mı ? Varsa kesin çıkar yerleşme kanaması adetten önce olur. Adetten sonra ki 5 6 gün yumurtlama dönemi bazıları yumurtlama döneminde lekelenme görebiliyor
Cok damlattiysanizYaptımda anlamadım ki bşey test bozuktu sanırım
OlabilirCok damlattiysaniz
Adet görmüşsünuz o yüzden yumurtlama olabilirOlabilir
Artık kusmuk reaksiyonu gelmeli bence, ısrarla istiyorumEn azından resimli olduğunu belirtmis geçenlerde akıntı rengini sormak için don atılmıştı o aklıma geldi
AMA daha yumurtlama tarihime vardiAdet görmüşsünuz o yüzden yumurtlama olabilir
Fotoğrafın rahatsiz edici boyutundan öte bahsettigim sekilde olmasindan dolayi oyle yazdim. Rahatsiz oldum diyemem. Hiç gormeyen, hiç denk gelmeyenler vardi. Onlarin şaşkınlıkları geldi aklima.Cokta kotu deil ya
mesaj olmasa ruj yada bir yerin mi kanamis derdim
ADetim düzensizBeş gün sonra yumurtlama olsa da döllenme olup yerleşme kanaması nasıl olacak ki. Düzensiz adet pko gibi bir sorun yoksa imkansız gibi duruyor
Ama her zaman tarihe göre yumurtlama olmaz erken veya geç yumurtlama olabiliyor ve ovulasyon kullanmadan bilemezsiniz tam uygulama doğru sonuç vermiyorAMA daha yumurtlama tarihime vardi
Yumurtlama tarihi takvimde yazdigi gibi standart olmaz. Ayrica orada bile hemen hemen regle 15 gun kala olur. Bence net yumurtlama.AMA daha yumurtlama tarihime vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?