Yerleşme mi ? Resimli (Özürdilerim)

Akarsu3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
11
4
28
Merhaba yeni üyeyim fikirlerinize ihtiyacım var bu ay bir gün gecikmeli adet oldum bitti ve beş gün sonra sadece peçeteye silince silince bir kanamam oldu toz pembe renginde iki güm sürüp bitti bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Ama daha adetime 15 gun var ve bu ay adet oldum :) resim için şimdiden sorry

Son düzenleme:
Geçen bir konuda, kanlı ped, kanlı çamaşır, kanlı peçete, popo, vulva, kaka dolu bez gördüğümüze şaşıranlar olmuştu. Buyrun gelin.Hoppa
En azından resimli olduğunu belirtmis geçenlerde akıntı rengini sormak için don atılmıştı o aklıma geldi 🤢

ADetim bitti bes altı gün sonra böle bi kanama oldu ama adet gibi degildi iki gün sonra kesildi
Test yaptınız mı ? Varsa kesin çıkar yerleşme kanaması adetten önce olur. Adetten sonra ki 5 6 gün yumurtlama dönemi bazıları yumurtlama döneminde lekelenme görebiliyor

Cokta kotu deil ya
mesaj olmasa ruj yada bir yerin mi kanamis derdim
Fotoğrafın rahatsiz edici boyutundan öte bahsettigim sekilde olmasindan dolayi oyle yazdim. Rahatsiz oldum diyemem. Hiç gormeyen, hiç denk gelmeyenler vardi. Onlarin şaşkınlıkları geldi aklima.

X