• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme mi acaba

Nsrncn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
17
2
6
36
Herkese iyi günler arkadaslar daha yeni üye oldum 4 aydır çocuk istiyoruz düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışıyoruz adetime 2 gün varken ilişkiye girdik üzerinden 2 saat geçtikten sonra bel ağrısıyla birlikte hayır pembe renkli bir kanamam geldi sonra kesildi ertesi gün kahve tonlarında akintim olmaya başladı başınıza böyle şey geldi mi acaba

Herkese iyi günler arkadaslar daha yeni üye oldum 4 aydır çocuk istiyoruz düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışıyoruz adetime 2 gün varken ilişkiye girdik üzerinden 2 saat geçtikten sonra bel ağrısıyla birlikte hayır pembe renkli bir kanamam geldi sonra kesildi ertesi gün kahve tonlarında akintim olmaya başladı başınıza böyle şey geldi mi acaba
Merhaba yerleşme kanaması ilişkiden 6 ve ya 12 gün içerisinde olur. İlişki yaşadıktan iki saat sonra olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi yumurtanın Rahime tutunması 6 illa 12 gün sürer Rahime tutunurken de kahverengi ya da açık kırmızı pembeye yakın lekelenme olur. Sizin büyük ihtimal adet öncesi akıntınız olmuştur. Benimde adetim başlamadan kahverengi akıntılarım olur.

Canım bahsettiğin şey sanki adet başlangıcı gibi geldi bana... Ben çok net birşey bilmiyorum bu yerleşme kanamasıyla alakalı.. Başımdan 2 hamilelik geçti şuan 3. Ye hamileyim ve hepsinde de ara kanamam oldu sanırım bu yerleşme kanaması denilen.. birinde adete 5 gün kala diğerinde 6 gün kala lekelenmelerim oldu. Bu üçüncüsünde kaç gün kala geldi bilmiyorum çünkü 2. Bebeğimi kaybettikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım ama bunda da yine ara kanamam oldu sanıyorum ki bu da yerleşme kanaması.. Yani sonuç olarak bu yerleşme kanaması adete bir hafta 6 gün kala falan oluyor sanırım..

Rabbim inşallah kalbine göre verir.. Sağlıklı bir evlat nasip eder sana inşallah.. Bu ay olmasa da önümüzdeki ay olur belli mi olur 🤗

Back
X