• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme lekesi

123gozde321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
49
10
48
İzmir
arkadaşlar ilk defa yaşadığım bi durum var beni aydınlatırsanız sevinirim
3 ağustosta adet oldum adet düzenim 40 günde bir doktor sürenin uzun olmasının problem olmadığını sonuçta 40 günde bir bile olsa düzenli bir şekilde adet olduğumu kafama takmamamı söylemişti

gelelim konumuza
12 eylül de adet olmam lazımdı olmadım...
13 eylül gittim kan verdim 0.100 çıktı
14 eylül lekelenme tarzında peçeteye sildikçe arada bir gelen 3 4 saat süren bi kahverengi akıntım oldu
15 eylül kanamamdan eser yok adette olmadım ne gelen var ne giden :)

acaba dedim yerleşme lekesi olabilirmi yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur mu?
eğer yerleşme lekesiyse testin 0.100 çıkması normalmi? bu durumu yaşayan gören duyan olmuş mu?
bildiğim kadarıyla yerleşmeden sonra hcg hormonu salgılanıyo bu yüzden 0.100 çıkmış olabilir mi?
ay yardımcı olun kafayı yicem 5 senelik evliyim daha meleğimiz gelmedi:(((( üzülüyorum gari:((

başka zaman olsaydı bu kadar büyütmezdim kafamda açıkçası beklerdim gelirse gelir gelmezse gelmezdi adetim ama 2 gündür ağırda kaldırıyorum taşınma işleri var eğer hamile olma ihtimalim varsa ağır falan kaldırmayayım o yüzden yardım lütfennnnnn

ay uzun oldu kusura bakmayın nolur....
son bi soru daha lekelenmeden kaç gün sonra test yapmalı?? tabi eğer yerleşmeyse :S

arkadaşlar ilk defa yaşadığım bi durum var beni aydınlatırsanız sevinirim
3 ağustosta adet oldum adet düzenim 40 günde bir doktor sürenin uzun olmasının problem olmadığını sonuçta 40 günde bir bile olsa düzenli bir şekilde adet olduğumu kafama takmamamı söylemişti

gelelim konumuza
12 eylül de adet olmam lazımdı olmadım...
13 eylül gittim kan verdim 0.100 çıktı
14 eylül lekelenme tarzında peçeteye sildikçe arada bir gelen 3 4 saat süren bi kahverengi akıntım oldu
15 eylül kanamamdan eser yok adette olmadım ne gelen var ne giden :)

acaba dedim yerleşme lekesi olabilirmi yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur mu?
eğer yerleşme lekesiyse testin 0.100 çıkması normalmi? bu durumu yaşayan gören duyan olmuş mu?
bildiğim kadarıyla yerleşmeden sonra hcg hormonu salgılanıyo bu yüzden 0.100 çıkmış olabilir mi?
ay yardımcı olun kafayı yicem 5 senelik evliyim daha meleğimiz gelmedi:KK43:((( üzülüyorum gari:KK43:(

başka zaman olsaydı bu kadar büyütmezdim kafamda açıkçası beklerdim gelirse gelir gelmezse gelmezdi adetim ama 2 gündür ağırda kaldırıyorum taşınma işleri var eğer hamile olma ihtimalim varsa ağır falan kaldırmayayım o yüzden yardım lütfennnnnn

ay uzun oldu kusura bakmayın nolur....
son bi soru daha lekelenmeden kaç gün sonra test yapmalı?? tabi eğer yerleşmeyse :S

Evet yerleşme kanaması olabilir. Geç döllenme olduğu için kanda henüz çıkmamış olabilir. Birkaç gün daha bekleyip tekrar kan verip baktırın.

Evet yerleşme kanaması olabilir. Geç döllenme olduğu için kanda henüz çıkmamış olabilir. Birkaç gün daha bekleyip tekrar kan verip baktırın.
ayyy cevap verdiğin için çok teşekkr ederm... şimdi forumda okuyordumda yazılanları hamiş olduğunu öğrendikten sonra lekelenme olanlarda var kafam karıştı :S yerleşmeden sonra kan değerim yükselebilr mi :S ooffff kafamda deli sorular :)

inş. yerleşme kanamasıdır...agır kaldırma melegıne zarar verırsın..yarın tekrar kan ver bence

ayyy cevap verdiğin için çok teşekkr ederm... şimdi forumda okuyordumda yazılanları hamiş olduğunu öğrendikten sonra lekelenme olanlarda var kafam karıştı :S yerleşmeden sonra kan değerim yükselebilr mi :S ooffff kafamda deli sorular :)

Rica ederim. Tabii yükselir. Asıl o zaman yükselir.

Rica ederim. Tabii yükselir. Asıl o zaman yükselir.
ay diyorum ya canlarım 0.100 den bi anda nasıl yükselir aklım almıo bu yüce rabbimin işlerini :)

tabıkı en az 2 ye katlaması lazım...ılk zamanlar hatta 10 katlıyor..inş.hamıledırsın hamıleysen banada dua etmeyı unutma..14 yıldır olmuyor benımde:KK43:
inş canım... dua etmemmi canlar ya her dua edişimde isteyen herkese diye dua ediyorum çünkü çeken biliyo :(( inş canım sende kavuşursun her isteyende kavuşur meleklerine... sen neler yapıyorsun tedavi olarak denedin mi hiç bişeyler
Sağlıklı bi gebelikte gün aşırı değer 2 katına çıkmalı. 2 gün öneceki deeğrinin 2 katı çıkarsa yarın, hamilesindir.
hımm anladım canım baktırayım bakalım yarın taşınmadan fırsat bulabilrsem

bu arada cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederm

bugunde işten güçten kan vermeye gidemedim....adetten de çıt çıkmadı ne gelen var ne giden...

bir yanım belki diyor sevineyim diyor bir yanımda 5 yıldır olmuo işte boşu boşuna gram ümitlenme diyor... beklemek zor... hamile kalmak herşeyden daha zor...

aah canim ümidini yitirme anlattığına gore bu bir yerlesme kanamasi. Benimde basima boyle bisey geldi ama benim ki beklenen adetten iki uc hafta once oldu simdi adetime iki gun var cok cok kararsizim bende diyorum aceba benimkideyerlesme kanamasi mi ins bizde hamisizdir :KK43: bir fikriniz var mi cok erken biliyorum ama iste ...

Back