Yerleşme Lekesi Mi?

mirayeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
71
3
19
Merhaba Kızlar Bel, Kasık Ve Alt Karnımda Şişkinlik, Ağrı Ve Mide Bulantısı, Kusmam, Akıntımda Artış Var Bu Gün Ayrı Vakitlerde Kahve İçecek Ve Balık Yiyecektim Ama İkisinede Aşırı Mide Bulantısı Ve Tiksinmeden Yiyemedim İşte Bu Gün Adetim 9 Gün Gecikti Ve Böyle Hafif Pembemsi Leke Geldi Bu Nedir Bilen Var Mı?

Merhaba test yaptınız mi

2 Test Yapmıştım 6 Gün Gecikince 2 Sindende Negatif Çıktı Aile Doktoruna Bu Gün Gittim Kan Verdim Ama Test Büyük İhtimal Yanlış Olabilir

Bu Leke Nedendir Acaba?
Birden fazla nedeni olabilir adet kanaması Olabilir, yada gebelik varsa yerleşme kanaması Olabilir, vajen de bir sivilce VS olmuştur vajen girişinde ondan kaynaklı bir akıntı tarzı Olabilir, üşütmeden kaynaklı enfeksiyon VS geçiriyor olabilirsiniz ondan dolayı Olabilir, Ama en doğru sonucu Kan sonucuna göre değerlendirmek gerekir . Sonucunuz pozitif çıkarsa gebelikten dolayı Olabilir korkmayın benimde 8.haftamda bu şekilde kanamam oldu hatta daha yoğun bir şekilde halk arasında (üstüne görme) deniliyor ben düşük yaptığımı düşünmüştüm çok yoğundu Ama elhamdülillah kızım sağlıkla dünyaya geldi bazen rahim gebelikte içeriyi bu şekilde temizleyebiliyor. Hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah

Burda böyle görsel paylaşmak yasak canım

Yerleşme kanaması olabilecegini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…