Benim adetime beş günlük gecikme var çocuk olması, için bu ay, düzenli ilişki ve tedavi gördüm. Adetim 5 gün gecikti fakat dünden beri çok az miktarda iç çamasırımda kahverengi ama çok açık kahve rengi koyu sarı gibi leke gekdi yerleşme kanaması olabilir mi. Göğüs ağrılarım yok. Hafif bi bel ağrısı, ve günde bir kere karın ağrım oluyor. Leke gördüğümde taret aldıgımda peçetemde bi şey yok. Sadece günde bir bazen iki kere çok çok az miktarda aöık lahve leke geliyor iki gündür. Acaba yerleşme kanaması olurmu yaşayan vars yardımcı olurmusunuz ona gçre test vermek istiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme lekesi, çok açık kahverengi olur mu
- Konu Sahibi Tubba53
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Yani olabilir bı test yapın bencedeBenim adetime beş günlük gecikme var çocuk olması, için bu ay, düzenli ilişki ve tedavi gördüm. Adetim 5 gün gecikti fakat dünden beri çok az miktarda iç çamasırımda kahverengi ama çok açık kahve rengi koyu sarı gibi leke gekdi yerleşme kanaması olabilir mi. Göğüs ağrılarım yok. Hafif bi bel ağrısı, ve günde bir kere karın ağrım oluyor. Leke gördüğümde taret aldıgımda peçetemde bi şey yok. Sadece günde bir bazen iki kere çok çok az miktarda aöık lahve leke geliyor iki gündür. Acaba yerleşme kanaması olurmu yaşayan vars yardımcı olurmusunuz ona gçre test vermek istiyorum.
- 15 Mart 2022
- 155
- 104
- 18
- 24
Canım benim de öyle oldu ama sadece bir kere geldi o da akıntı olarak değil. Leke vardı iç çamaşırımda sonra daha gelmedi. Herkesin belirtileri aynı dğeil. Bu ay hamile kaldım bende göğüs ağrım yok hala sadece gaz sancım varBenim adetime beş günlük gecikme var çocuk olması, için bu ay, düzenli ilişki ve tedavi gördüm. Adetim 5 gün gecikti fakat dünden beri çok az miktarda iç çamasırımda kahverengi ama çok açık kahve rengi koyu sarı gibi leke gekdi yerleşme kanaması olabilir mi. Göğüs ağrılarım yok. Hafif bi bel ağrısı, ve günde bir kere karın ağrım oluyor. Leke gördüğümde taret aldıgımda peçetemde bi şey yok. Sadece günde bir bazen iki kere çok çok az miktarda aöık lahve leke geliyor iki gündür. Acaba yerleşme kanaması olurmu yaşayan vars yardımcı olurmusunuz ona gçre test vermek istiyorum.
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Başka bir belirtiniz var miCanım benim de öyle oldu ama sadece bir kere geldi o da akıntı olarak değil. Leke vardı iç çamaşırımda sonra daha gelmedi. Herkesin belirtileri aynı dğeil. Bu ay hamile kaldım bende göğüs ağrım yok hala sadece gaz sancım var
- 15 Mart 2022
- 155
- 104
- 18
- 24
İlk günler cok şiddetli mide bulantısı vardı mide ağrısı. Başka da belirti yoktu.Başka bir belirtiniz var mi
- 13 Nisan 2022
- 36
- 20
- 8
Canım benim de öyle oldu ama sadece bir kere geldi o da akıntı olarak değil. Leke vardı iç çamaşırımda sonra daha gelmedi. Herkesin belirtileri aynı dğeil. Bu ay hamile kaldım bende göğüs ağrım yok hala sadece gaz sancım var
- 13 Nisan 2022
- 36
- 20
- 8
Canım benim de öyle oldu ama sadece bir kere geldi o da akıntı olarak değil. Leke vardı iç çamaşırımda sonra daha gelmedi. Herkesin belirtileri aynı dğeil. Bu ay hamile kaldım bende göğüs ağrım yok hala sadece gaz sancım varakıntı
Akıntı gibi hissediyorum leke gibi oluyor. Gaz sancısı arada bir geliyor ama göğüs ağrım felan yokCanım benim de öyle oldu ama sadece bir kere geldi o da akıntı olarak değil. Leke vardı iç çamaşırımda sonra daha gelmedi. Herkesin belirtileri aynı dğeil. Bu ay hamile kaldım bende göğüs ağrım yok hala sadece gaz sancım var
Kasık ağrısı gaz sancım oluyor bazen karnıma kadar vuruyor bemde erken diyorum ama kam felan, h bişey yok sadece lekelenme bel ağrıö ve birde mide yanmam cok oluyor.Bişey soracam gaz sanciniz kasıktan karna doğru yayılan bir agrimi merak ettim vede şiddetli mi bende dün gece çok kötü yaşadım bu sanciyi gündemde besgun geçti test yapmadım.Bukadar erken degilmi bu kaşık ağrısı anlamadım yaa
- 13 Nisan 2022
- 36
- 20
- 8
Kasık ağrısı gaz sancım oluyor bazen karnıma kadar vuruyor bemde erken diyorum ama kam felan, h bişey yok sadece lekelenme bel ağrıö ve birde mide yanmam cok oluyor.
Bende şiddetki ağrı felan hiç yok sadece lekelenme var 7 yıldır çabalıyorum ve üç düşğk yaşadım o yüzden çok istiyorum busefer olsunAynı belirtiler bendede var sadece lekelenme yok ama şiddetli kaşık ağrısı 5 gün gecikmem var ama bukadar erken belirtiler Gece olunca sahada ağrı oluyor Rabbim kolaylik versin inşallah hepimize
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Yarın ilk idrarla test yap bence ben adet gecikmenin 6. Gün sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şuan 5 haftalık hamileyimBenim adetime beş günlük gecikme var çocuk olması, için bu ay, düzenli ilişki ve tedavi gördüm. Adetim 5 gün gecikti fakat dünden beri çok az miktarda iç çamasırımda kahverengi ama çok açık kahve rengi koyu sarı gibi leke gekdi yerleşme kanaması olabilir mi. Göğüs ağrılarım yok. Hafif bi bel ağrısı, ve günde bir kere karın ağrım oluyor. Leke gördüğümde taret aldıgımda peçetemde bi şey yok. Sadece günde bir bazen iki kere çok çok az miktarda aöık lahve leke geliyor iki gündür. Acaba yerleşme kanaması olurmu yaşayan vars yardımcı olurmusunuz ona gçre test vermek istiyorum.
- 13 Nisan 2022
- 36
- 20
- 8
Bende şiddetki ağrı felan hiç yok sadece lekelenme var 7 yıldır çabalıyorum ve üç düşğk yaşadım o yüzden çok istiyorum busefer olsun
Teşekkür ederim canım yarın inşallah test yaptırdıgumda öğreneceğizİnşallah rabbim gönlüne göre hayırlısını verirRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
Peki lekelenme oluyor muydu sendeYarın ilk idrarla test yap bence ben adet gecikmenin 6. Gün sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim