Yerleşme kanı

gelgitkralicesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
313
125
48
Arkadaslar merhaba. Bırkac forumda sormustum ama bu deneyımı yasayanlar burda tecrübelerini bızımle paylassın. Adetim ayın 14 ünde olacaktı, ama ayın 3 ünde kahverengi damlalar geldi. Kayınvalidem yerlesme kanıdır dedı internette de arastırdım, dedım kesın hamıleyım. Ama ertesı gun bıraz pıhtı da geldı ve koyu kırmızıya donustu rengi. 3 gundur pıhtı falan da yok. Sıvı bı kan gelip duruyor. Adeti erken olmussam bıle boyle adet görmedim. Kı hıc düzensiz adet de olmam. Ne dersiniz?

Ben hamile kalmadan önceki ay bu durumu yaşadım. Adetime bir hafta vardı. Dayanamayıp test yapmıştım çok silik pozitif çıkmıştı. Sonra lekelenme oldu. Ben adete daha var ama galiba hamile değilim regl oluyorum dedim. Daha adet tarihine zaman olduğu için eğer hamileysem de yerleşme kanamasıdır dedim doktoru aramadım. Ertesi gün hiç birşey gelmedi. Dedim ki hamileyim yerleşme kanaması yaşadım kesin gidip test alayım bari. Test aldım sabah yapayım diye. Sabah tuvalete kalktım tam test yapıcam altımdan bir lira büyüklüğünde bir pıhtı düştü acıyla sonra da gürül gürül kanama ama ne kanama. Hiçbir adetimi böyle yaşamamıştım. Ped yetiştiremedim. Doktoru arayıp söyledim. Bazen erken dönemde düşük olabiliyor böyle bir durum yaşamış olabilirsin dedi.belki sen de böyle bir durum yaşamışsındır canım. Ertesi ay da hamile kldım. Herşeyin hayırlısını versin allah diyecek birşey yok... :)

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…