• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kani mi yoksa regl miyim

isabella00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
1
0
1
30
Merhaba arkadaslar, benim adet gunum normalde her ayin 2'i duzenli adet gorenlerdenim. Gecen ay (agustos) adetim bittiginden beri gogus hassasiyetim hic gecmedi batim eylul 2de. Ancak 4 gun once pembemsi lekeden kanamaya donen ve bu sabah siyahimsi gibi renkte degisik bi kanamam oluyor. Ilk kez boyle bisey yasiyorum bu yerlesme mi yoksa nedir anlayan var mi

Merhaba arkadaslar, benim adet gunum normalde her ayin 2'i duzenli adet gorenlerdenim. Gecen ay (agustos) adetim bittiginden beri gogus hassasiyetim hic gecmedi batim eylul 2de. Ancak 4 gun once pembemsi lekeden kanamaya donen ve bu sabah siyahimsi gibi renkte degisik bi kanamam oluyor. Ilk kez boyle bisey yasiyorum bu yerlesme mi yoksa nedir anlayan var mi
Burda hamile veya migde hassasiyetle insanlar var resim niye koyarsin yasak Burda akıntı kanlı peçete resimleri
Gidip test yaparsın veya doktora sorarsin kimse burda senin artık kanlı pecete resminden ne olduğunu bilemez

Açik renkte devam etseydi yerleşme kanı olurdu ama maalesef rengi dondugune gore regli olabilirsiniz emin olmak icin yine de bir test yapin.

Kızlar ben yeni katıldım geçen ay adetim 1 hafta geçti 2 aylik evliyim korumasız iliski yaşadık bu ay çok kez geçen ay 1 ağustosta adet gördüm bugün 3 eylülde kan geldi sabah acaba yerlesme kanımı adet mi mukus şeklinde geldi test yaptırmalı miyim yardım edin

Kızlar ben yeni katıldım geçen ay adetim 1 hafta geçti 2 aylik evliyim korumasız iliski yaşadık bu ay çok kez geçen ay 1 ağustosta adet gördüm bugün 3 eylülde kan geldi sabah acaba yerlesme kanımı adet mi mukus şeklinde geldi test yaptırmalı miyim yardım edin
yerleşme kanaması kan şeklinde olmaz. yani hafif bir peçeteye silince gelen akıntı gibi olur. kırmızı olmaz. açık pembe veya açık kahve olur. kan geldiyse regl olmuşsunuzdur. zaten üstünden 1 ay geçmiş hamilelik testinde de çıkar sonuç.

yerleşme kanaması kan şeklinde olmaz. yani hafif bir peçeteye silince gelen akıntı gibi olur. kırmızı olmaz. açık pembe veya açık kahve olur. kan geldiyse regl olmuşsunuzdur. zaten üstünden 1 ay geçmiş hamilelik testinde de çıkar sonuç.
Aynen adet oldum 3 eylülde bugün bitti 1 hafta sonra iliski olursa hamile kalma şansı yükselir mi

Hamilemisin canm

Aynen adet oldum 3 eylülde bugün bitti 1 hafta sonra iliski olursa hamile kalma şansı yükselir mi
ne zaman yumurtladığınıza bağlı. ovulasyon testleri o konuda bayağı yardımcı oluyor. ama doktorlar regl sonrasında genelde 2 veya 3 gün ara ile ilişki öneriyor. açıkçası ben ilk gebeliğimde (düşükle sonuçlandı) teste bağlı hareket etmiştim sonra bu ay testim bitince sık ilişki ile denedim ama sanırım bu ay negatif gibi yarın adet olmam gerek ama bugünkü testim negatif çıktı bir de o düşükteki hissettiğim gibi yani hamilelik hissi hissetmiyorum.

testle doğru günü tuttursan bile negatif olabiliyor sonuçta her yumurta döllenemiyor ama yine şansın yükselir. o yüzden ovulasyon testi öneririm daha sağlam hareket edebilmek için.

Back
X