- 1 Nisan 2023
- 21
- 4
- 6
- 26
- Konu Sahibi oizslleamm
Merhaba arkadaşlar 4aydır evliyiz normalde adetim düzenlidir bu ay bi hafta önce adet oldum ve kanamam kahverengi 4gündğr sürüyor yerleşme kanaması olma ihtşmali var mı ve bu durumu yaşayan var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldum diyorsunuz anlayamadım nasıl hamile olabilirsiniz adet olduysanizMerhaba arkadaşlar 4aydır evliyiz normalde adetim düzenlidir bu ay bi hafta önce adet oldum ve kanamam kahverengi 4gündğr sürüyor yerleşme kanaması olma ihtşmali var mı ve bu durumu yaşayan var mı.
Adet oldunuz mu? Adetten sonra mi kahverengi geliyorKahverenginde o yüzden yerleşme kanı mıdır diye merak ettim
Burda merak etmeniz gereken yerleşme kanamasının kaç gün sürdüğü değil. Adet oldunuz mu olmadınız mi? Hamile misiniz değil misiniz? Önce bir kan tahlili verin hamile misiniz? Değilseniz neden adet olmadınız. 1 hafta önce adet oldum diyorsunuz. Adet mi değil mi emin değilim diyorsunuzAdet mi değil mi anlamadım aslında
Yerleşme kanaması soluk kahverengi renginde ve çok az olur. Eğer böyle olduysa Yerleşme kanaması olabilirKahverenginde o yüzden yerleşme kanı mıdır diye merak ettim
4gündür var ve baya geliyorYerleşme kanaması soluk kahverengi renginde ve çok az olur. Eğer böyle olduysa Yerleşme kanaması olabilir
Yerleşme kanaması çok az olur ama devamın da adet olabilirsiniz4gündür var ve baya geliyor
Canım hamilelik istiyorsan inşallah vardırHamile olmadığım anlamına mı geliyor bu
Ne oldu durumunuz merak ettim bi kaç gündür hemen hemen aynı durumdayım daBiraz geçsin öyle yapıcam
Erkendir diye daha test yapmadımNe oldu durumunuz merak ettim bi kaç gündür hemen hemen aynı durumdayım da
Uzun bi süre geçmiş. Yerleşme kanamasından 3 gün sonra falan çıkar diyorlar. İnşallah güzel sonuçlar alırısınızErkendir diye daha test yapmadım
İnşallah sende öyle ama benm bi hafta sürdü ve rengi kahverengiydiUzun bi süre geçmiş. Yerleşme kanamasından 3 gün sonra falan çıkar diyorlar. İnşallah güzel sonuçlar alırısınız
İnşallah sende öyle ama benm bi hafta sürdü ve rengi kahverengiydi