• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasıni nasil yaşadınız

myrainbowbaby

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
127
Puanlar
18
Kızlar merhaba cuma günü kanama görünce acile gittim ve acildeki doktor vajinal yolla muayene edip bir sıkıntı olmadığını hatta kalp atışlarının bile başladığını söyledi, progestan ilaç verdi günde 1 defa, kahverengi ve arada kırmızı lekelenmelerim devam ediyor o günden beri, ne kadar sürecek bilmiyorum çok endişeleniyorum artık, bugün belim de ağrımaya başlayınca korktum gerçekten yarın kendi doktoruma randevum var ama zaman geçmiyor

kalp atışı bile başladıysa artık yerleşme kanaması değildir. ama gebelikte de her kanama risk tasimaz. bazen annenin kendi kanı gelir yani rahimde bir kanama gözükmez. doktorunuza gidip tekrar detaylı bir muayene olun. ama rahimde bir sorun görülmediyse çok da endişelenmeyin.

kalp atışı bile başladıysa artık yerleşme kanaması değildir. ama gebelikte de her kanama risk tasimaz. bazen annenin kendi kanı gelir yani rahimde bir kanama gözükmez. doktorunuza gidip tekrar detaylı bir muayene olun. ama rahimde bir sorun görülmediyse çok da endişelenmeyin.
Çok teşekkür ederim küçük bir yerde yaşadığımız için görev gereği doktor kisirligi yaşıyoruz, sumuksu kahverengi bir akıntı gelince - affedersiniz daha da endişelendik açıkçası cuma günü de her şey yolundaydı inanın çok endiseliyim

Canım kalb atışı bile duyulmuş. Daha nasıl yerleşsin bebiş? ;)

Birde şu durum var. Her kadin yerleşme kanaması yaşamiyor. Ben ilk gebeliğimde yaşamadım. Kacirmiş olamam tüp bebek olduğu için

Canım kalb atışı bile duyulmuş. Daha nasıl yerleşsin bebiş? :KK66:

Birde şu durum var. Her kadin yerleşme kanaması yaşamiyor. Ben ilk gebeliğimde yaşamadım. Kacirmiş olamam tüp bebek olduğu için
Acil doktoru öyle diyip yolladı inanın bilmiyorum kesede ve bebekte sorun yok kalp. Atışı da var ama neden oluyor hiç bilmiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Acil doktoru öyle diyip yolladı inanın bilmiyorum kesede ve bebekte sorun yok kalp. Atışı da var ama neden oluyor hiç bilmiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Canim hiç stress yapma. Yarın kendi doktoruna git. Kalp atışı ve kesesi normalse sorun yoktur. Bol bol su iç ve yat.
Yarın doktorun bakar

Back