- 1 Kasım 2018
- 1.074
- 2.558
-
- Konu Sahibi SekerliYogurt
Benim yerleşme kanamam 5-6 haftalık gebeyken oldu yani hamileliği öğrendikten bir iki hafta sonra..Kızlar öncelikle selamun aleyküm. Benim size sorum şu ; 3 martta regl oldum ve çok düzenli olurum adete 10 gün kala uçuk pembe bi lekelenme geldi ve 4 gün oldu leke geleli ben test yapıyorum ama çıkmıyo sizce erken mi? Birde belirtilerim de var bazen üşüyorum bazen yanıyorum. Pelvik ağrılar var o lekenin geldiği gün de karnımın yan taraflarında vardı hafif tatlı bi ağrı. Şuan da kasıklarımda oluyo ara ara. Testte ne zaman çıkar sizce benim gibi olup gebe olduğunu öğrenen var mı. Uçuk pembe akıntı sadece 3 kere geldi oda lavobaya girip peçeteye silince lütfen bna bi akıl verin ne zaman test yapayım var mıdır bebiş sizce?
Çok özür dilerim hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.
Adetten önce olanlarda çokmuş. Evet beklycem ama sabırsızlanıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.Benim yerleşme kanamam 5-6 haftalık gebeyken oldu yani hamileliği öğrendikten bir iki hafta sonra..
Öncesinde kanama oluyor mu bilmiyorum, adet gününü bekle bence, erken şu an bişey demek için
Peki ne zaman oldu yerleşme kanamanız? Kanda mı öğrendiniz belirtileriniz nelerdi? Kusura bakmayın çok sordum amaAleyküm selam canım :) ben yerleşme kanamamdan 3 gün sonra öğrendim. İnşallah hamilesindir allahım gönlüne göre versin inşallah.
Ne zaman öğrendiniz adetinize kaç gün kala idrardaBelirti olarak laçka Bi akıntı, göğüs ağrısı, karın ağrısı ve yanlarda batma, sabahları mide bulantısı akşamları baş dönmesi yaşamıştım günüm gelmeden önce
Peki ne zaman oldu yerleşme kanamanız? Kanda mı öğrendiniz belirtileriniz nelerdi? Kusura bakmayın çok sordum ama☺
Ayy ne güzel. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı salih bir evlat olur inşallah.Yok canım sorun değilşöyle anlatayım. Adetin olmam gerekenden günden bir gün önce bir iki damla yerleşme kanamasından oldu. Genelge adetler karıştıranlar oluyor ama adetimden çok farklı olduğu için ben anlamıştım çooook azdı çünkü. Sonrası adet olucağım günün akşamı akıntı ile karışık kahvemsi geldi. Ama adetimin gelmiyordu. Sonra bir gün daha bekledim yine yok. Adet olmam gereken 3. Gün etken gebelik testi yaptım hemennn ikinci çizgiyi çıktı çok koyu değildi ama vardı. Eresiniz gün ucuz testlerden yaptım onda da daha koyu çıkınca kan testi yaptırdım canım
Amin canım teşekkür ederim allahım sana da isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy ne güzel. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı salih bir evlat olur inşallah.
Canım benim 2sene denememe rağmen olmamıştı, hamile kalmamıştım. Beklemiyordum artık yorulmuştum. Günüm hiç geçmez normalde, 1gün geçince gidip hemen kan testi verdim ve pozitif çıktı :) öyle öğrendim ben :)Ne zaman öğrendiniz adetinize kaç gün kala idrarda