• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasımı

mynick046

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
22
4
86
36
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim 3 gün önce regl olmam lazımdı olmadım dün bi kaç damla kahverengi leke geldi bugün 4. Gün regl olmadım ama kahverengi akıntı çogaldı arada pıhtı şeklinde de geliyor yardım edin bilgisi olanlar kafam karışık bebek istiyorum artık

Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye biliyorum, test yapın içiniz rahat etsin.

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim 3 gün önce regl olmam lazımdı olmadım dün bi kaç damla kahverengi leke geldi bugün 4. Gün regl olmadım ama kahverengi akıntı çogaldı arada pıhtı şeklinde de geliyor yardım edin bilgisi olanlar kafam karışık bebek istiyorum artık
2 aydır benim de böyle hamile değilim

Burada her kafadan bir ses çıkar. Test yaptırın (en doğru sonucu veren kan testi) içiniz rahat etsin.

Ama neden kahverrngi akıntım geliyor hiç böyle olmamıştım ilaçta kullanmıyorum koku da yok regl gecikmesinden sonra oldu

Gecikme yaşadysanız ondanda olabiliyor ama biçok ihtimal var kist, hormonal dengesizlik, hava değişikliği vs vs bi dr.a görünseniz? Tekrarlayan sancılı bi durumunuz yoxa telaş yapmayın tabi ama önlem almak iyidir

yerleşme kanaması ilk defa duyuyorum ilgiçmiş
bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim test yap öğren

genelde adet oncesi kahveren gi akıntı gelir adet gunude normal rengine doner dediginiz gibi yerlesme kanaması olabilir..iiliskiden yaklasık 10 gun sonra gerceklesiyor yerlesme kanaması

genelde adet oncesi kahveren gi akıntı gelir adet gunude normal rengine doner dediginiz gibi yerlesme kanaması olabilir..iiliskiden yaklasık 10 gun sonra gerceklesiyor yerlesme kanaması

Pıhtı şeklinde devam etmiş ama yerleşme kanaması pıhtılı olmaz damla yada leke şeklinde olur diye biliyorum

Bende öyle bi şüphe duydum internette bi doktorun yazısındada kişiden kişiue degiştigi yazınca kafam karıştı

Back