• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YERLEŞME KANAMASImı?

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
204
34
98
27
Hamilelik belirtileri nezaman başlar daha erken değilmi kanama için?
Merhaba Bayanlar.. Adetime 5 gün var daha ve Kanamam oldu 8 ve 9 gün önce eşimle birlikte olduk yumurtlama gününden 1 ve 2 gün sonra. Yani 9 gün önce birlikte olduk adetime 5 gün var daha yani şimdi adet olmuş olsam 25 gün olmuş olur normalde döngüm 29/30 gün nediyorsunuz yerleşme kanaması olabilirmi?🥹🥹 çok aşırı kanama yok ama kaç gün sürer yerleşme kanaması ve nezaman gelir?
Mide bulantısı yok hemen olurmu göğüslerde 1haftadır ağrı var. Normalde 4/5gün önceden başlar ama 1haftadır ağrıyor nediyorsunuz?
İlaç falanda içmedim yani hastada değildim

Hamilelik belirtileri nezaman başlar daha erken değilmi kanama için?
Merhaba Bayanlar.. Adetime 5 gün var daha ve Kanamam oldu 8 ve 9 gün önce eşimle birlikte olduk yumurtlama gününden 1 ve 2 gün sonra. Yani 9 gün önce birlikte olduk adetime 5 gün var daha yani şimdi adet olmuş olsam 25 gün olmuş olur normalde döngüm 29/30 gün nediyorsunuz yerleşme kanaması olabilirmi?🥹🥹 çok aşırı kanama yok ama kaç gün sürer yerleşme kanaması ve nezaman gelir?
Mide bulantısı yok hemen olurmu göğüslerde 1haftadır ağrı var. Normalde 4/5gün önceden başlar ama 1haftadır ağrıyor nediyorsunuz?
İlaç falanda içmedim yani hastada değildim
Ben adete 3 gün kala silik çizgi ile öğrendim bir kaç gün daha bekleyip test yapabilirsiniz

Merhaba kızlar bende 3 yıl evliliyim bk sıkıntımız yok bu ay femara kullandim büyüyen yumurtam coktu diye doktor iğne vermedi 1 hafta degerlndirin dedi 10/günü değerlendirdik adetimdn bir gün önce kahverengi iki damla leke değdi adet sancısı da cktkm 3 gün gecikmem var hayla hasta olmadım ama git gide göğüs agrkm fazla olmaya basladı hic böylesi olmamıştı bide lekeden sonra hep su.beyaz gibi akintim olmaya basladı gebelik olabilirlik ya yada neden olmuş olabilir

Kızlar merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum 11 aydır bir tek bu ay üstüne düşmedim bu durumun ama şimdi adetime 3 varken külotumda leke fark ettim pecete sildim açık pembe kan vardır yani bir agrim yok sadece 2 gun olce sol gossum baya agridi hatta kulunc girdi diye dusunuyorum herneyse yani bunun yerleşme kanamasi olup olmadigini nasil anlayabilirim ki yardimci olun lütfen 🫠

Back