Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamanın nasıl geldi canim.yogun ve kirmiziysa yerlesme degildirKızlar adetime 1 hafta vardı ve adet oldum ama çok tuhaftı 2 gün sürdü normalde 8 gün sürer ilk defa böyle oldu bende 4 gün bekledim yıkanmak için içimde bişey kaldı acaba hamilemiyim ne zaman bakim teste böyle olan varmı...
İlk akıntı yoğun ama az yoğun kahverengiydi dedikleri gibi damla damla değildi kırmızıda olmadı hiç ikinci güne kadar aktı sonra akıntıyla beraber pembeleştiKanamanın nasıl geldi canim.yogun ve kirmiziysa yerlesme degildir
Test elimde yapamıyorumTest yapmış mıydın , ben de bu ay böyle bir lekelenme yaşadım![]()
Yap canimTest elimde yapamıyorum![]()
Çıkarmı idrarım gelmiyo ama azcık varYap canim
Zaten iki uc damla damlatman lazimÇıkarmı idrarım gelmiyo ama azcık var
Dur bi deniyim korkuyorumZaten iki uc damla damlatman lazim
Evet 2bucuk gün ancak sürmüştür ama böyle sürekli değil ara ara geldi , silince peçeteye bulaşan türdenParmağımı soksam kusucam ağzımın içinde sanki tansiyonum düşüyo gibi seninde kanaman benimki gibimi oldu
Beklenen adetine kaç gün vardı, ya da adeti bekledigin tarihte mi oldu lekelenmenYaptımda hiç bişey çıkmadı
Adetime 6 gün vardı nisanın 13ünde olmam lazımdı ben 6sında oldum ilk gün kanama normal geldi kahverengiydi sonra kesildi normalde 8 gün sürer adetlerim ve 3 gün yoğun yoğun gelir bunda iki gün geldi 3.gün kesildi 4.gün banyo yaptım şimdide aşırı miğdem bulanıyo beklenen adetimi 3 gün geçmiş oluyo şu anBeklenen adetine kaç gün vardı, ya da adeti bekledigin tarihte mi oldu lekelenmen
Aynı şeyi yaşamışız ve günlerimizde aynı , bende bugün test yaptım ama belli belirsiz yani yok gibi ama hayali gibi bir çizgi var sanki ,tekrarliycam ileriki günlerde ,Adetime 6 gün vardı nisanın 13ünde olmam lazımdı ben 6sında oldum ilk gün kanama normal geldi kahverengiydi sonra kesildi normalde 8 gün sürer adetlerim ve 3 gün yoğun yoğun gelir bunda iki gün geldi 3.gün kesildi 4.gün banyo yaptım şimdide aşırı miğdem bulanıyo beklenen adetimi 3 gün geçmiş oluyo şu an
Bende tekrarlıcam haberleşirizAynı şeyi yaşamışız ve günlerimizde aynı , bende bugün test yaptım ama belli belirsiz yani yok gibi ama hayali gibi bir çizgi var sanki ,tekrarliycam ileriki günlerde ,![]()
Gönlümüzdeki gibi olur umarımBende tekrarlıcam haberleşiriz
Son durumun nedir 3. Gündür aynı seyleri yasiyorum regl 5 gün kala ara sıra wc de peceteye gelen lekelenmeAynı şeyi yaşamışız ve günlerimizde aynı , bende bugün test yaptım ama belli belirsiz yani yok gibi ama hayali gibi bir çizgi var sanki ,tekrarliycam ileriki günlerde ,![]()
Lekelenmelerden sonra adet oldum ama 13 gün sonra fln , bı de normal adetim gibi değildi hiç lekelenme şeklinde devam etti, sabah az akşam çok , farklı bir şeydi, malum olaylardan doktora da gidemedim , sen test yaptın mıSon durumun nedir 3. Gündür aynı seyleri yasiyorum regl 5 gün kala ara sıra wc de peceteye gelen lekelenme