• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasımı❤

Kelebek1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
258
212
53
Kızlar adetime 1 hafta vardı ve adet oldum ama çok tuhaftı 2 gün sürdü normalde 8 gün sürer ilk defa böyle oldu bende 4 gün bekledim yıkanmak için içimde bişey kaldı acaba hamilemiyim ne zaman bakim teste böyle olan varmı...

Kızlar adetime 1 hafta vardı ve adet oldum ama çok tuhaftı 2 gün sürdü normalde 8 gün sürer ilk defa böyle oldu bende 4 gün bekledim yıkanmak için içimde bişey kaldı acaba hamilemiyim ne zaman bakim teste böyle olan varmı...
Kanamanın nasıl geldi canim.yogun ve kirmiziysa yerlesme degildir

Kanamanın nasıl geldi canim.yogun ve kirmiziysa yerlesme degildir
İlk akıntı yoğun ama az yoğun kahverengiydi dedikleri gibi damla damla değildi kırmızıda olmadı hiç ikinci güne kadar aktı sonra akıntıyla beraber pembeleşti

Parmağımı soksam kusucam ağzımın içinde sanki tansiyonum düşüyo gibi seninde kanaman benimki gibimi oldu

Beklenen adetine kaç gün vardı, ya da adeti bekledigin tarihte mi oldu lekelenmen
Adetime 6 gün vardı nisanın 13ünde olmam lazımdı ben 6sında oldum ilk gün kanama normal geldi kahverengiydi sonra kesildi normalde 8 gün sürer adetlerim ve 3 gün yoğun yoğun gelir bunda iki gün geldi 3.gün kesildi 4.gün banyo yaptım şimdide aşırı miğdem bulanıyo beklenen adetimi 3 gün geçmiş oluyo şu an

Adetime 6 gün vardı nisanın 13ünde olmam lazımdı ben 6sında oldum ilk gün kanama normal geldi kahverengiydi sonra kesildi normalde 8 gün sürer adetlerim ve 3 gün yoğun yoğun gelir bunda iki gün geldi 3.gün kesildi 4.gün banyo yaptım şimdide aşırı miğdem bulanıyo beklenen adetimi 3 gün geçmiş oluyo şu an
Aynı şeyi yaşamışız ve günlerimizde aynı , bende bugün test yaptım ama belli belirsiz yani yok gibi ama hayali gibi bir çizgi var sanki ,tekrarliycam ileriki günlerde , 🤦🏻‍♀️

Aynı şeyi yaşamışız ve günlerimizde aynı , bende bugün test yaptım ama belli belirsiz yani yok gibi ama hayali gibi bir çizgi var sanki ,tekrarliycam ileriki günlerde , 🤦🏻‍♀️
Son durumun nedir 3. Gündür aynı seyleri yasiyorum regl 5 gün kala ara sıra wc de peceteye gelen lekelenme

Son durumun nedir 3. Gündür aynı seyleri yasiyorum regl 5 gün kala ara sıra wc de peceteye gelen lekelenme
Lekelenmelerden sonra adet oldum ama 13 gün sonra fln , bı de normal adetim gibi değildi hiç lekelenme şeklinde devam etti, sabah az akşam çok , farklı bir şeydi, malum olaylardan doktora da gidemedim , sen test yaptın mı

Back