Yerleşme kanamasimi rgl mi

sna_yildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
280
117
53
Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.

Canim yuksek ihtimalle düzensizlik yaşıyorsun o yüzden bu şekilde geliyor adetin benimde başıma gelmişti

Canim yuksek ihtimalle düzensizlik yaşıyorsun o yüzden bu şekilde geliyor adetin benimde başıma gelmişti
Adet olcam zaman göüslerime dokunamam anlarim hasta olacağımı göüsume dokunuyorum ağrım sizim yok. Korkuyorum baya strese girdim ondan da olabilirmi eşim içine boşalmasını dior ama ben panik oldum ertesi gün hapi almıştı hatta oda yaparım ertes75 hapin adi

Yapar arkadasim.

Umarim bir daha kendinizi böyle bir konuma düşürmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…