Merhaba ne durumdasınız şuan acaba metak ettim deMerhaba kizlar lutfen yardim edin yerlesme kanamasi yasayan oldumu aranizda adete kac gun kala oluyor bu kanama. Benim adetime daha 4 gun var peceteye sildigimde pembe renkde bi seyler geliyor ne oldugunuda bilmiyorum lutfen yardim edermisiniz?
Merhaba adet oldumMerhaba ne durumdasınız şuan acaba metak ettim de
Aynısını bende yaşadım da ben de regl olduğunu düşündüm çünkü sonradan bol kanamaya dönüştü. Ama hala idrarımla damla damla kan geliyor karnım midem şiş gibi neden acaba yaMerhaba adet oldum
Ya pardonda bana da soru sormuşsun ve hemen hemen her soruda seninle karşılaştım canım 2022 yılından beri siteye kayıtlısın ve erkek arkadaşınla ilişkin var yani sen 2 yıldır ilişkiye giriyorsan ne şekilde hamile kalacağını bilmiyormusun? Elin çocuğun pipisine değse hamilemiyim diye soru soruyorsun yeter yaniAdet olduktan sonra sende ne gibi belirtiler oldu ? Oldu mu veya
2022 deki soruyu bir başkası için sormuştumYa pardonda bana da soru sormuşsun ve hemen hemen her soruda seninle karşılaştım canım 2022 yılından beri siteye kayıtlısın ve erkek arkadaşınla ilişkin var yani sen 2 yıldır ilişkiye giriyorsan ne şekilde hamile kalacağını bilmiyormusun? Elin çocuğun pipisine değse hamilemiyim diye soru soruyorsun yeter yani
Ne fark eder sonuçta o tarihten beri bir şeyler yaşıyorsun. Bu şekilde bilgisizce mi yaşıyorsun2022 deki soruyu bir başkası için sormuştum
Neden kan testi yapmiyorsunuzAynısını bende yaşadım da ben de regl olduğunu düşündüm çünkü sonradan bol kanamaya dönüştü. Ama hala idrarımla damla damla kan geliyor karnım midem şiş gibi neden acaba ya
Hic bi wey olmadi sanki hic o belirtiler olmadiAdet olduktan sonra sende ne gibi belirtiler oldu ? Oldu mu veya
Ne çıkarki testte ? Yarın gidicemNeden kan testi yapmiyorsunuz